AccueilNederlandStaatsbons - Uitgifte...

Staatsbons – Uitgifte van 4 september 2023 – Tussentijds resultaat – Dag 6

Het totale bedrag aan Staatsbons waarop is ingeschreven via de plaatsende instellingen na de eerste zes dagen van de campagne (24-31/08/2023), bedraagt 13 407 544 900 EUR. Het gaat enkel om de Staatsbon op 1 jaar – ISIN BE3871291212

Bovendien vonden er 277 510 inschrijvingen via de Grootboeken, en dit voor een totaal bedrag van 8 949 166 500  EUR.

Vandaag had het Agentschap voor deze inschrijvingen in totaal een bedrag van 6 695 463 495 EUR ontvangen op zijn rekening. Het uiteindelijke bedrag zal opgenomen worden in de totale resultaten van de campagne die beschikbaar zullen zijn op 4 september.

Bron link

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De ‘irrationele, door het Westen geleide structuur’ van de Veiligheidsraad moet hervormd worden, zegt Noord-Korea tegen de VN europahoy.news

Om dit te bereiken moet de vertegenwoordiging van de ontwikkelingslanden, die de absolute meerderheid vormen bij de Verenigde Naties, worden uitgebreid en versterkt, zegt Kim Song, ambassadeur en permanente vertegenwoordiger van Noord-Korea bij de VN. “De kwestie die in de...

Le HCR est de plus en plus préoccupé par le sort des réfugiés fuyant la région du Karabakh

Quelque 19 000 réfugiés auraient quitté la région économique du Karabakh de la République d'Azerbaïdjan, dont de nombreuses personnes âgées, femmes et enfants. HCR La porte-parole Shabia Mantoo a appelé toutes les parties à protéger les civils et...

De crisis verdiept zich voor de kinderen van Mali, updates over de mensenrechten uit Brazilië en Montenegro europahoy.new

UNICEF De vertegenwoordiger in Mali, Pierre Ngom, vertelde verslaggevers in Genève dat alleen al deze maand tientallen kinderen zijn vermoord door niet-statelijke gewapende groepen in het noorden en midden van het land. Op 7 september eiste een aanval op...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.