AccueilNederlandFinanciering van de...

Financiering van de werkingskosten voor de Ombudsdienst voor Energie

De financiering van de Ombudsdienst voor Energie gebeurt hoofdzakelijk door een ombudsbijdrage van de elektriciteits- en gasondernemingen. Het koninklijk besluit zal als basis dienen voor de berekening van de door de leveranciers en netbeheerders verschuldigde bijdrage voor het jaar 2024.

Concreet gaat het voor 2024 om een werkingsbudget van 2.712.256 euro, wat een verhoging is van 404.438 euro ten opzichte van de begroting 2023.

Het ontwerp wordt ter ondertekening voorgelegd aan de Koning.

Bron link

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Wat is de VN-Mensenrechtenraad? europahoy.nieuws

Is nieuwe sessie De bijeenkomst, die maandag begint, is de langste tot nu toe, tot april, en belooft een volle agenda, met aanhoudende oorlogen in Gaza, Soedan en Oekraïne, de situatie van mensenrechtenverdedigers over de hele wereld en meer...

UNHCR helpt duizenden mensen op de vlucht voor geweld door gewapende groepen in het noorden van Mozambique europahoy.new

Sinds het begin van de laatste uitbraak begin februari zijn ruim 70.000 mensen hun huizen ontvlucht naar zuidelijke districten, aldus het agentschap vrijdag. Alleen al in één district, Chiure, zijn ruim 56.000 mensen getroffen, terwijl ruim 33.000 mensen zijn...

Studenten gastronomie plannen een recept voor de toekomst van Madagaskar europahoy.new

Op de Beabo Primary School in Ambovombe, in het zuiden van Madagaskar, strijden teams van studenten om het lekkerste en meest voedzame voedsel te bereiden met behulp van lokaal beschikbare producten die hopelijk hun ouders en anderen zullen aanmoedigen...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.