AccueilNederlandFinanciering van de...

Financiering van de werkingskosten voor de Ombudsdienst voor Energie

De financiering van de Ombudsdienst voor Energie gebeurt hoofdzakelijk door een ombudsbijdrage van de elektriciteits- en gasondernemingen. Het koninklijk besluit zal als basis dienen voor de berekening van de door de leveranciers en netbeheerders verschuldigde bijdrage voor het jaar 2024.

Concreet gaat het voor 2024 om een werkingsbudget van 2.712.256 euro, wat een verhoging is van 404.438 euro ten opzichte van de begroting 2023.

Het ontwerp wordt ter ondertekening voorgelegd aan de Koning.

Bron link

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Land op de rand van de afgrond europahoy.news

UNICEF luidt de noodklok: 200.000 mensen zijn ontheemd door extreem geweld in het land. Bisschop Mésidor, aartsbisschop van Port-au-Prince, doet een beroep op de internationale gemeenschap: "We kunnen niet werkeloos toekijken." Luana Foti – Vaticaanstad Haïtiaanse burgers leven in een...

Mozambique roept op tot vertrouwen en wederzijds respect tussen de VN-leden europahoy.news

“Zelfs degenen die veel hebben, besteden, in plaats van vertrouwen en solidariteit op te bouwen, hun middelen aan het investeren in concurrentie die wordt aangewakkerd door wantrouwen”, zegt Filipe Jacinto Nyusi. In die zin benadrukte hij drie gebieden die dringend...

Guerre au Soudan : le « combat brutal » doit cesser alors que les souffrances des civils s’intensifient

Les civils continuent de payer un lourd tribut alors que la « violence insensée » entre armées rivales se poursuit au Soudan, a déclaré mercredi le chef des affaires politiques de l'ONU. Lien source Lien source

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.