AccueilNederlandMaleisië's 63e MTHQA...

Maleisië’s 63e MTHQA in foto’s (1) europahoy.news

DISCLAIMER FOTO’S – We gebruiken voornamelijk foto’s die direct online beschikbaar zijn, uit gratis bronnen of van mensen die het nieuws promoten. Als we toevallig een van uw auteursrechtelijk beschermde foto’s hebben gebruikt, neem dan gerust contact met ons op en we zullen deze zonder aarzelen verwijderen. We maken geen winst, aangezien dit een non-profitproject is om stemlozen een stem te geven en hen tegelijkertijd een platform te geven om ook op de hoogte te blijven van algemeen nieuws, en het is volledig gratis.

DISCLAIMER VAN MENINGEN: De meningen van de auteurs of die weergegeven in de artikelen zijn die van degenen die ze uiten en het is hun exclusieve verantwoordelijkheid. Als u een correctie vindt, kunt u altijd contact opnemen met de nieuwsdienst om een ​​correctie of het reproductierecht aan te vragen.

AFWIJZING VAN AANSPRAKELIJKHEID VERTALINGEN: Er zijn artikelen die afkomstig zijn van bronnen in het Engels en andere en die automatisch in het Spaans worden vertaald voor mensen die geen Engels spreken of dergelijk nieuws nergens anders kunnen vinden. Vertaalde versies worden gedaan via een geautomatiseerd proces dat bekend staat als neurale vertaling. Raadpleeg bij twijfel altijd het originele artikel. Dank u voor uw begrip.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Voorzitter Metsola van EUCO: De interne markt is de grootste economische motor van Europa

In haar toespraak voor de buitengewone Europese Raad die vandaag in Brussel werd gehouden, benadrukte de voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola, bijvoorbeeld de volgende kwesties: Verkiezingen voor het Europees Parlement “Binnen vijftig dagen zullen honderden miljoenen Europeanen naar de...

Un rapport de l’ONU détaille le « climat de peur » dans les zones occupées par la Russie en Ukraine

S'appuyant sur plus de 2 300 témoignages de victimes et de témoins, le rapport détaille les mesures prises par la Russie pour imposer la langue, la citoyenneté, les lois, le système judiciaire et les programmes éducatifs russes dans les...

Faith and Freedom Summit III, « Faire de celui-là un monde meilleur »

La coalition d'ONG du Faith and Freedom Summit III a conclu ses conférences en montrant l'impact et les défis des organisations confessionnelles au service de la communauté européenne. Dans un environnement accueillant et prometteur, dans les murs du Parlement européen, une...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.