AccueilNederlandBelastingkrediet voor de...

Belastingkrediet voor de fietskilometervergoeding | News.belgium

Het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer wordt bevorderd door het vrijstellen van het voordeel van alle aard dat voortkomt uit het ter beschikking stellen van fietsaccessoires, en de terugbetaling van de vaste kosten voor een deelfietsabonnement dat wordt gebruikt voor woon-werkverkeer wordt vrijgesteld. Het maximale bedrag van de fiscale vrijstelling van de fietsvergoeding wordt verhoogd tot 0,32 euro/km vanaf mei 2023. Dit bedrag wordt verder verhoogd tot 0,34 euro/km vanaf 2024.

Er wordt een belastingkrediet ingevoerd ter compensatie van de gestegen kosten voor werkgevers door de uitbreiding van de fietsvergoeding over meerdere sectoren als gevolg van de aanvullende cao nr. 164 van 24 januari 2023. Daarnaast wordt er een belastingkrediet ingevoerd ter compensatie van werkgevers die vrijwillig het bedrag van de toegekende fietsvergoeding verhogen. De belastingkredieten zijn tijdelijk en gelden voor fietsvergoedingen toegekend voor woon-werkverplaatsingen met de fiets afgelegd tussen 1 mei 2023 en 31 december 2024.

De ontwerpamendementen worden ter advies voorgelegd aan de Raad van State.

Bron link

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Mozambique roept op tot vertrouwen en wederzijds respect tussen de VN-leden europahoy.news

“Zelfs degenen die veel hebben, besteden, in plaats van vertrouwen en solidariteit op te bouwen, hun middelen aan het investeren in concurrentie die wordt aangewakkerd door wantrouwen”, zegt Filipe Jacinto Nyusi. In die zin benadrukte hij drie gebieden die dringend...

Guerre au Soudan : le « combat brutal » doit cesser alors que les souffrances des civils s’intensifient

Les civils continuent de payer un lourd tribut alors que la « violence insensée » entre armées rivales se poursuit au Soudan, a déclaré mercredi le chef des affaires politiques de l'ONU. Lien source Lien source

“De mensheid vestigt haar hoop niet langer op de VN”, zegt Zelensky tegen de Veiligheidsraad europahoy.new

“Ongeacht wie je bent, het huidige VN-systeem maakt je nog steeds minder invloedrijk dan het vetorecht van enkelen en misbruikt door één: Rusland. Dat gaat ten koste van alle andere leden van de VN”, zei hij via een...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.