AccueilNederlandPersuitnodiging - 29...

Persuitnodiging – 29 maart om 16u30: Gaïchel-Top

  1. Bilaterale bijeenkomst Alexander De Croo – Xavier Bettel

De Belgische eerste minister Alexander De Croo en de Luxemburgse premier Xavier Bettel houden op woensdag 29 maart een perspunt in Brussel (Wetstraat 16) in aanloop van de Gaïchel-Top met de ministers van de Belgische en Luxemburgse regering.
De CEO’s van Proximus, Guillaume Boutin, en LuxConnect, Paul Konsbruck, zullen aan het perspunt deelnemen. De twee telecommunicatiebedrijven zullen er de details toelichten van de overeenkomsten die ze onlangs hebben gesloten met het oog op de invoering van een soevereine cloudoplossing (ultrabeveiligde gegevensopslag) op het grondgebied van onze twee landen.

Locatie: Kabinet van de Eerste Minister, Wetstraat 16, 1000 Brussel
Aanvang: 16.30 uur (aanmelden om 16.15 uur)
Einde van de persconferentie en begin van de bilaterale bijeenkomst om 17.00 uur

  1. Ondertekeningsceremonie en familiefoto

Na hun ontmoeting ontvangt Eerste Minister De Croo de Luxemburgse premier Xavier Bettel en de leden van de Belgische en Luxemburgse regering in de Lambermont voor de ondertekening van een reeks nieuwe bilaterale overeenkomsten.
Het gaat om overeenkomsten over economie, binnenlandse veiligheid, gezondheid, overheid en digitale technologie. Na de ondertekening van deze bilaterale overeenkomsten volgt de traditionele familiefoto van de twee regeringen.

Locatie: Residentie van de Eerste Minister, Lambermontstraat 1, 1000 Brussel
Aanvang: 18.00 uur. Vertrek van de twee premiers uit de Wetstraat 16 omstreeks  17.50 uur, te voet. Mogelijkheid om onderweg foto’s te nemen.
Familiefoto om 18.25 uur

Accreditatie
Om toegang te krijgen dient u een perskaart te hebben en u uiterlijk op woensdag 29.03 (12.30 uur) per mail in te schrijven via veli.yuksel@premier.be. Gelieve aan te geven in welk deel van het programma u geïnteresseerd bent.

Bron link

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Verstandig gebruik van antibiotica en meer onderzoek nodig om antimicrobiële resistentie aan te pakken

Het Parlement nam donderdag zijn aanbevelingen aan voor een gecoördineerde EU-respons op de gezondheidsbedreigingen van antimicrobiële resistentie. In een resolutie aangenomen met 525 stemmen voor, 2 stemmen tegen en 33 onthoudingen, zeggen EP-leden dat het aanpakken van antimicrobiële resistentie (AMR)...

Vraag: De naam van het « hoofdstuk » van het programma is een van de beste manieren om geld te verdienen ل المساعدات الإنسانية دون عوائق

Hoe u uw geld kunt verdienen, hoe u uw geld kunt verdienen Dit is het geval U kunt uw geld verdienen met het betalen van uw geld, de kosten van het betalen van uw geld «وصول المساعدا -verdwaseel الإنسانية...

Toekenning van sociale rechten aan de mantelzorger

In de huidige regelgeving is er een discrepantie tussen de federale en de Vlaamse regelgeving. Het decreet Vlaamse sociale bescherming spreekt over 5,5 punten op de som van de modules IADL (instrumentele algemene dagelijkse levensverrichtingen) en ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) om...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.