AccueilNederlandWetenschappelijk en technologisch...

Wetenschappelijk en technologisch onderzoeksprogramma van Defensie voor 2023

Defensie organiseert een wetenschappelijk en technologisch (meerjaren)onderzoeksprogramma, dat op strategische doelstellingen steunt en zich ontwikkelt langs een beperkt aantal onderzoeksassen in het domein van defensie en veiligheid.

Dit programma kadert in de Defence, Industry and Research Strategy (DIRS). Het wetenschappelijk en technologisch onderzoeksprogramma van Defensie evolueert van een intern wetenschappelijk en technologisch onderzoeksprogramma naar een programma ter ondersteuning van het beleid voor defensiegerelateerd onderzoek, technologie en innovatie, ingebed in een nationaal en Europees kader, en ter ondersteuning van de nationale DIRS.

Het wetenschappelijk en technologisch onderzoeksprogramma 2023 is opgebouwd uit de volgende elementen:

  • het structureel versterken van de research & technology-capaciteiten van Defensie
  • het ontsluiten en ontwikkelen van een bredere kennisbasis
  • het stimuleren en ondersteunen van collaboratief onderzoek
  • het opzetten van lokale ecosystemen voor onderzoek en innovatie
  • het faciliteren van kort-cyclische innovatieprojecten voor Defensie

Bron link

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

modeboetieks en traditionele markten europahoy.news

Luik, winkelbestemming: modeboetieks en traditionele markten Luik, de charmante Belgische stad in Wallonië, is veel meer dan alleen een toeristische bestemming. Luik staat bekend om zijn rijke culturele en historische erfgoed en is ook een aantrekkelijke stad voor shopaholics....

Mobiele machines die op de openbare weg rijden, moeten voldoen aan de verkeersveiligheidsnormen, zijn de leden van het Europees Parlement het erover eens

De Commissie Interne Markt en Consumentenbescherming heeft het ontwerp van onderhandelingsstandpunt van het Parlement over een nieuwe verordening ter verbetering van de verkeersveiligheid van mobiele arbeidsmiddelen goedgekeurd. Auto's, vrachtwagens en bussen zijn niet de enige voertuigen op de openbare weg....

« Een tiental verschillende tijdschriften » europahoy.news

Najat Rochdi, plaatsvervangend speciaal gezant van de VN voor Syrië, vertelde de ambassadeurs op de bijeenkomst Veiligheidsraad dat Israëlische luchtaanvallen dit weekend de luchthaven van Damascus hebben getroffen, na verschillende andere luchtaanvallen en artillerievuur op locaties in het hele...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.