AccueilNederlandPersuitnodiging: woensdag 14/12...

Persuitnodiging: woensdag 14/12 -10:00 Officiële ondertekening 100 miljoen euro Europese subsidie voor Prinses Elisabeth Energie-eiland

Energieminister Tinne Van der Straeten, Staatsecretaris voor Relance en Strategische Investeringen Thomas Dermine, CEO van Elia Group Chris Peeters en de Europese Commissie ondertekenen het protocol voor de Europese relancesubsidie van 100 miljoen euro voor het Prinses Elisabeth energie-eiland.

Dit betekent het startschot en de eerste concrete stap om van de planningsfase naar de uitvoeringsfase over te gaan. Op de persconferentie zal meer toelichting gegeven worden bij de timing en volgende stappen.

Waar? Kabinet Tinne Van der Straeten, Financiëntoren, Kruidtuinlaan 50/156, Bd. du Jardin Botanique 50/156, 1000 BRUSSEL – BRUXELLES

Wanneer? Woensdag 14 december om 10:00

Graag aanwezigheid bevestigen via mail (jonas.dutordoir@vanderstraeten.belgium.be) om vlot onthaal mogelijk te maken.

Bron link

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Persuitnodiging Woensdag 22/03: Bilateraal onderhoud Ulf Kristersson, Eerste Minister van Zweden

Woensdag 22 maart 2022 ontvangt Eerste Minister Alexander De Croo zijn Zweedse ambtsgenoot Ulf Kristersson. De twee regeringsleiders zullen in aanloop naar de Europese Top van 23-24 maart van gedachten wisselen over actuele thema’s zoals migratie, economie en Oekraïne.Beide premiers...

Jehovah’s Getuigen massamoord in Hamburg, interview met Raffaella Di Marzio

Op 9 maart 2023 werden 7 Jehovah's Getuigen en een ongeboren kind gedood door een massale schutter tijdens een religieuze dienst in Hamburg. De moordenaar was een voormalig lid van de gemeente, die meer dan een jaar geleden...

Asiel en migratie: verblijfsrecht voor bepaalde categorieën staatlozen

Deze categorie staatlozen moet nu humanitaire regularisatie aanvragen. De instelling van dit verblijfsrecht biedt rechtszekerheid en vormt bescherming voor een groep mensen die door geen enkele staat als onderdaan wordt erkend en daardoor vaak tussen wal en schip...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.