AccueilNederlandPersuitnodiging: woensdag 14/12...

Persuitnodiging: woensdag 14/12 -10:00 Officiële ondertekening 100 miljoen euro Europese subsidie voor Prinses Elisabeth Energie-eiland

Energieminister Tinne Van der Straeten, Staatsecretaris voor Relance en Strategische Investeringen Thomas Dermine, CEO van Elia Group Chris Peeters en de Europese Commissie ondertekenen het protocol voor de Europese relancesubsidie van 100 miljoen euro voor het Prinses Elisabeth energie-eiland.

Dit betekent het startschot en de eerste concrete stap om van de planningsfase naar de uitvoeringsfase over te gaan. Op de persconferentie zal meer toelichting gegeven worden bij de timing en volgende stappen.

Waar? Kabinet Tinne Van der Straeten, Financiëntoren, Kruidtuinlaan 50/156, Bd. du Jardin Botanique 50/156, 1000 BRUSSEL – BRUXELLES

Wanneer? Woensdag 14 december om 10:00

Graag aanwezigheid bevestigen via mail (jonas.dutordoir@vanderstraeten.belgium.be) om vlot onthaal mogelijk te maken.

Bron link

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Het gratis filmfestival richting het jubileum begint in Rome europahoy.news

Het initiatief, getiteld "Faces and counter-faces of Hope", wordt geleid door de eerste afdeling van het Dicasterie voor Evangelisatie en stelt veertien vertoningen voor, van gisteren tot 21 april, met klassieke films en recentere werken, met deelname van regisseurs...

Appel de 414 millions de dollars pour les réfugiés palestiniens en Syrie, au Liban et en Jordanie

UNRWA a lancé mercredi un Appel de 414,4 millions de dollars pour les réfugiés palestiniens en Syrie et pour ceux qui ont fui le pays vers le Liban et la Jordanie voisins en raison du conflit. Continuer le soutien Le...

Het Parlement keurt de hervorming van de elektriciteitsmarkt van de EU goed

De maatregelen, bestaande uit een verordening en een richtlijn waarover al overeenstemming was bereikt met de Raad, werden aangenomen met respectievelijk 433 stemmen voor, 140 tegen en 15 onthoudingen, en 473 stemmen tegen, 80 en 27 onthoudingen. De wet zal...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.