AccueilNederland"The Secret of...

« The Secret of the Sacred Mountain » deelt grillige verhalen over waarden en levenslessen

Genezingsverhalen voor gezinnen wachten in het verhalenboek van Emilia Petrescu

ROEMENIË, 15 november 2022 /EINPresswire.com/ – Een gelovige van de magie van verhalen en hun kracht om levens te veranderen, deelt auteur Emilia Petrescu « Het geheim van de heilige berg », een verzameling verhalen voor kinderen met onschatbare levenslessen en waarden zoals vriendelijkheid, moed, loyaliteit en liefde. Dit is een boek dat ouders aan hun kleintjes kunnen voorlezen als verhaaltjes voor het slapengaan die de harten en geesten van jong en oud kunnen verrijken. alles is mogelijk en waar het goede altijd zegeviert over het kwade. Het is ook de tijd waarin het kind leert onderscheid te maken tussen goed en slecht, tussen gedrag dat wordt goedgekeurd door de mensen om hem heen, moreel, ethisch gedrag dat leidt tot waardering of, integendeel, gedrag dat als onaangenaam wordt beschouwd en wordt veroordeeld door zijn omgeving.” zegt Petrescu.

Hierdoor schreef ze de verhalen in haar boek met de groei en ontwikkeling van de geest en het wereldbeeld van kinderen in het achterhoofd. “Het geheim van de heilige berg – Therapeutische verhalen voor kinderen en ouders” biedt zes interactieve verhalen. Ze zijn educatief en moraliserend door kinderen mee te nemen naar nieuwe werelden, ze emoties en gevoelens te laten ervaren met diepgaande boodschappen zoals de waarde van vriendschap, eer, altruïsme, liefde en respect voor de natuur. Hiermee wordt hen getoond hoe ze verantwoordelijke volwassenen kunnen zijn die een beter leven kunnen opbouwen, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen om hen heen.

Met haar verhalen viert Petrescu de liefde, van het verhaal van prinses Isabela en Nor Alb tot het liefdesverhaal tussen koning Nisar en Ariela, hoofdrolspelers worden uitgedaagd om de weg naar ware liefde te vinden, die niet met geweld kan worden verkregen. Ze laat ook de ondeugden en dwaasheden zien die mensen moeten vermijden, en laat zien wat mensen ruïneert, zoals: boosaardigheid, afgunst, hebzucht, vijandschap.

“Mijn jeugd was vol sprookjes, ik ben met hen opgegroeid tussen de feeën, er waren prinsessen en prinsen en ik zat in hun huid en leerde van hun ervaringen. Later werden de situaties die ik had gezien werkelijkheid, de strijd tussen goed en kwaad, mijn zoektocht naar het oplossen van de problemen werd mijn inspiratiebron voor mijn geschriften. Ik werk met kinderen als psycholoog. Hun nieuwsgierigheid, hun zoektocht naar kennis en hun enthousiasme hebben me ertoe aangezet dit boek te schrijven waarin ik ze eeuwige waarden probeer mee te geven, zoals: zachtmoedigheid, moed, waarheid en respect voor de levende wezens op onze planeet.” zegt Petrescu. Deze verhalen zijn wat ze ethiektherapie noemt. Samen met de kleintjes worden de ouders uitgenodigd in de pure wereld van de kindertijd, van onveranderde waarden, die het sprookje zo goed bewaart.

Over de auteur
Emilia Petrescu is een Roemeense schrijfster die van mensen houdt, vooral van kinderen. Ze is ook een psycholoog die werkt met kinderen, ouders en familie om goede communicatie en relaties te bevorderen.

BookTrail Agency
BookTrail-bureau
+1 888-856-0978
mail ons hier
Bezoek ons ​​op sociale media:
Facebook
Twitteren
LinkedIn

//platform.twitter.com/widgets.js

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De Heer legt in ons de zaden van zijn Woord europahoy.news

Samen met de pelgrims op het Sint-Pietersplein dacht paus Franciscus na over het beeld van het zaaien en het zaad dat het Evangelie voorstelt. En hij uitte ook zijn bezorgdheid over de ‘in odium fidei’-moorden in de Democratische...

Officiële reis van ZM de Koning naar Estland, Litouwen en Letland europahoy.news

De reis begint in Tallinn, waar Zijne Majesteit een bilaterale ontmoeting zal houden met de president van de Republiek Estland, Alar Karis, waarna hij het parlement (Riigikogu) zal bezoeken. Hij zal de reis naar Estland voltooien met een...

De paus vraagt ​​om het leven in de Democratische Republiek Congo veilig te stellen europahoy.new

Na het Angelus gebeden te hebben, herinnerde de paus aan de ‘botsingen en bloedbaden’ in het oosten van de Democratische Republiek Congo, en riep hij de nationale autoriteiten en de internationale gemeenschap op om ‘de levens van burgers veilig...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.