AccueilNederlandScientology Kerk lanceert...

Scientology Kerk lanceert nieuwe website « Uplifting, Inspiring and Changing the World » – europeantimes.news

BRUSSEL, BELGI, 3 november 2022 /EINDresswire.com/ — In een nieuwe interactieve website-tijdlijn, Scientology heeft ons een nieuwe kijk gegeven waarom zoveel mensen overal ter wereld op de Scientology Kerk rekenen voor hulp.

Sinds de heer David Miscavige het stokje van de kerkleiderschap van de stichter zelf aanvaardde, zijn de georganiseerde sociale verbeteringsactiviteiten van haar leden niet opgehouden te verbeteren en toe te nemen. Dit is te zien in de laatste update en video’s op de Scientology-website die een paar weken geleden zijn uitgebracht.

In Los Angeles, waar de kerk van Scientology International heeft haar hoofdkantoor voor supervisie en coördinatie van de internationale activiteiten en sociale programma’s van de beweging, ontwikkeld en geïnspireerd door L. Ron Hubbard. Scientology-kerken dienen als knooppunten voor religieuze organisaties, gelijkgestemde groepen en gemeenschapsleiders.

Scientology Kerken verwelkomen alle culturen en alle religies, en werken samen met de gemeenschap om een ​​positieve impact te creëren, met buurtevenementen, vakantievieringen en liefdadigheidsinzamelingsacties

Op de nieuwe website, zei de Europese woordvoerder van de kerk Iván Arjona, “kun je zien hoe vrijwilligers van Scientology in de afgelopen 16 maanden wekelijkse voedselacties hebben georganiseerd waarbij 258.000 pond voedsel werd uitgedeeld om meer dan 17.000 gezinnen te helpen … of hoe op het hoogtepunt van de pandemie, verspreidden scientologen honderdduizenden boekjes Hoe goed te blijven huis-aan-huis aan buren en essentiële bedrijven voor hun klanten in elk continent van de planeet”.

Als er één ding zou zijn dat niemand van scientologen zou kunnen ontkennen, zei Arjona, is dat ze zich ervan bewust zijn dat ze niet alleen niet alleen op deze wereld zijn, maar dat ze een essentieel onderdeel zijn van elke gemeenschap en sfeer en daarom verantwoordelijk zijn om hun graan te brengen. van hulp aan iedereen in de buurt, ongeacht hun kleur, ras, geloof, sociale posities en opvattingen over het dagelijks leven, concludeerde hij.

Op hun nieuwe website kan men bijvoorbeeld een verklaring zien van een christelijke dominee in Inglewood (Californië) die zei scientologen te prijzen voor hun “inspanningen om ons allemaal veilig, gezond en wijs te houden” nadat vrijwilligers duizenden en duizenden politiebureaus hadden ontsmet, kerken, moskeeën, tempels en overheidsgebouwen over de hele wereld.

Nog een ander voorbeeld, Mexico heeft 197.948 vierkante meter aan gebedshuizen van verschillende religies zien ontsmetten en een speciale erkenning ontvangen van de parochiepriester van « Onze Lieve Vrouw van Guadalupe‘ die zei: ‘Ik wil u bedanken voor de hulp die u heeft gegeven bij het saneren van de tempels van mijn parochie.’ Of de secretaris van de aartsbisschop van de katholieke kerk in Mexico die “Scientology bedankt voor de solidariteit met de verschillende instellingen, in dit geval met de katholieke kerk. Dat je altruïstisch werk doet, dat betekent voor mij iets heel immens. En bovenal doe je het voor het welzijn van mensen, zodat ze aangetrokken worden tot een plek waar ze kunnen bidden. Ik denk dat dit werk bekend moet zijn en vooral bekend moet zijn dat kerken zoals Scientology een enorme inspanning kunnen leveren als we samen zijn voor het welzijn van de gemeenschap”.

Guadalupe en Scientology 1024x575 - Scientology Kerk lanceert nieuwe website "Opbeurend, inspirerend en de wereld veranderend"
Scientology Kerk lanceert nieuwe website « Verheffend, inspirerend en de wereld veranderend »

Scientologen nemen verantwoordelijkheid voor hun buurten:

• Ze brengen de gemeenschap samen door buurtopruimingen te organiseren.
• Scientology Pastoraal Werkers bieden ondersteuning aan brandweerlieden en ander noodpersoneel.
• Reageren op een ander soort ramp die gezinnen over de hele wereld treft, bieden scientologen: medicijn onderwijs om drugsmisbruik, verslaving en sterfgevallen door overdoses in scholen en buurten aan te pakken. Ze hebben tienduizenden 200 drugseducatieseminars georganiseerd en gehouden, waarbij vele miljoenen mensen op elk continent met de waarheid over drugs zijn bereikt.
• Scientologen werken aan het terugdringen van misdaad en bendegeweld door het organiseren van Vredestochten die de gezond verstand waarden van De Weg naar een Gelukkig Leven promoten, de niet-religieuze morele code geschreven door de humanitaire en Scientology Grondlegger L. Ron Hubbard.

De hulp bij Europa het afgelopen en lopende jaar, om crises veroorzaakt door de pandemie te helpen overwinnen, wordt ook getoond op de nieuwe website. In Italië bijvoorbeeld, legt Arjona uit, waren Scientology Pastoraal Werkers actief in de Italiaanse Laars en verdeelden ze de benodigde voorraden aan individuen en gemeenschapsorganisaties. Het is daar waar een burgemeester van Verona, Italië, zei dat scientologen « onvervangbare hulp hebben geboden aan de gemeenschap van Verona. »; of de burgemeester van Grantorto (Italië) verklaarde dat hij ‘het zeer op prijs stelt dat de kerkleden altijd klaar staan ​​om in te grijpen in moeilijke situaties of noodsituaties’.

En terwijl elk continent werd aangeraakt, vond een van de meest opvallende acties plaats in Zuid-Afrika. In de nasleep van de ergste burgerlijke onrust sinds de apartheid, mobiliseerden de Pastoraal Werkers van Scientology zich voor een massale schoonmaakoperatie, om orde te scheppen in de chaos en de hoop te herstellen voor de bevolking van Zuid-Afrika, terwijl ze honderden miljoenen vierkante meters openbare voorzieningen en transportbussen met meer dan 3,2 miljoen vrijwilligersuren alleen in dat land.

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De beste manier om geld uit te geven

Het is mogelijk om het apparaat in te schakelen. Werkingswijze: Gebruik van het apparaat. op 20-24 december 2023 – Hoe u uw geld kunt verdienen علي عويري ndi anthu”. Zoek naar "het programma van de klant" أومونثو...

Hoe staan jongeren tegenover de klimaatuitdaging? Een studie van de UCL

Via een uitgebreid praktijk onderzoek bij jongeren uit het hele land werd dit alles onderzocht. Daarbij werd ook bekeken of er verschillen zijn in onder meer de perceptie van de klimaatuitdaging op basis van sociaal-economische categorieën of leeftijdsgroepen. Om de...

PERSBERICHT van de Interministeriële Conferentie Volksgezondheid

Zelfs als de sterkste virale circulatie nu achter ons ligt, circuleren de verschillende luchtweginfecties nog steeds aanzienlijk in onze samenleving. Waakzaamheid blijft dus geboden om het risico op infectie te verkleinen, zeker voor kwetsbare mensen zoals ouderen of...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.