AccueilNederlandHoe geïnfecteerde .OST/.PST-bestanden...

Hoe geïnfecteerde .OST/.PST-bestanden te repareren na een VVEW-virusaanval europahoy.news

Hoewel Microsoft Outlook-gegevensbestanden beschadigd kunnen raken door verschillende oorzaken, zoals stroomuitval en beschadigde harde schijven, is corruptie als gevolg van een virusaanval de meest verwoestende. Elke virusinfectie, zoals het “VVEW”-virus, kan uw systeem beschadigen en ervoor zorgen dat u uw .OST/.PST-bestanden niet kunt lezen.

pst-bestand Hoe geïnfecteerde .OST/.PST-bestanden te repareren na een VVEW-virusaanval

Handmatig Microsoft Outlook-gegevensherstel van .PST-bestanden die zijn geïnfecteerd door het “VVEW”-virus is mogelijk met behulp van Hersteltoolbox voor Outlook software. Zelfs als de gegevens volledig verloren en ontoegankelijk lijken te zijn, kunnen gebruikers met deze tool hun e-maildatabase binnen enkele minuten herstellen.

We begeleiden u door de volledige procedure voor het repareren van corrupte Outlook .PST/.OST-bestanden als gevolg van een VVEW-virusaanval, met behulp van Hersteltoolbox voor Outlook zowel offline als online.

Hoe u VVEW-gecodeerde .OST/.PST-bestanden kunt herstellen met Recovery Toolbox for Outlook

Hersteltoolbox voor Outlook is een uitgebreide oplossing waarmee gebruikers gecodeerde gegevens uit Microsoft Outlook kunnen herstellen en in een nieuw bestand kunnen opslaan. Met de tool voor het herstellen van .PST-bestanden worden problemen in Outlook 2007, Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016, Outlook 2019 en de nieuwste versie van Outlook voor Microsoft 365 handmatig opgelost. U kunt dit zowel online als offline doen.

Laten we beide methoden bekijken, te beginnen met de offline methode. Maar eerst moet u mogelijk de beschadigde Outlook-gegevensbestanden lokaliseren die u wilt herstellen.

Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

 1. Kies in Outlook Archiefgevolgd door account instellingen.
 2. Kies de Informatiebestanden volgende tabblad.
 3. Op de volgende pagina ziet u al uw offline gegevensbestanden (.OST) en Outlook-gegevensbestanden (.PST), samen met de naam van het account waaraan elk bestand is gekoppeld.

Ga vervolgens verder met de eerste methode.

Methode #1: Geïnfecteerde PST-bestanden herstellen met Recovery Toolbox for Outlook Offline

Bij de offlinemethode moet de gebruiker eerst het Hersteltoolbox voor Outlook tool op uw computer om corrupte bestanden te herstellen.

Volg de onderstaande stappen om deze methode te gebruiken:

Stap 1– Zoek de locatie van het corrupte Outlook-gegevensbestand.

Om een ​​geïnfecteerd Outlook-gegevensbestand te herstellen, sluit u eerst Microsoft Outlook af en gaat u naar een van deze locaties:

 • Voor Outlook 365: C:\Gebruikers\Gebruikersnaam\AppData\Local\Microsoft\Outlook\
 • Voor Outlook 2019: C:\Documents and Settings\gebruiker\Local Settings\Program Data\Microsoft\Outlook
 • Voor Outlook 2016: C:\Documents and Settings\gebruiker\Local Settings\Program Data\Microsoft\Outlook
 • Voor Outlook 2013: C:\Documents and Settings\gebruiker\Local Settings\Program Data\Microsoft\Outlook
 • Voor Outlook 2010: C:\Documents and Settings\gebruiker\Local Settings\Program Data\Microsoft\Outlook
 • Voor Outlook 2007: C:\Documents and Settings\gebruiker\Local Settings\Program Data\Microsoft\Outlook
 • Voor Outlook 2003: C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Documenten\Outlook Files\
 • Voor Outlook XP: C:\Documents and Settings\Gebruikersnaam\Local Settings\Program Data\Microsoft\Outlook
 • Voor Outlook 2000: C:\Documents and Settings\Gebruikersnaam\Local Settings\Program Data\Microsoft\Outlook

Stap 2: Download en voer Recovery Toolbox voor Outlook uit.

Bezoek de websiteklik vervolgens rechtsboven op de knop Downloaden, zoals hieronder weergegeven.

recoverytool Hoe geïnfecteerde .OST/.PST-bestanden te herstellen na een VVEW-virusaanvalrecoverytool Hoe geïnfecteerde .OST/.PST-bestanden te herstellen na een VVEW-virusaanval

Stap 3: Selecteer het corrupte bestand en klik Volgende.

Stap 4: Kies Herstelmodus en klik Volgende.

Stap #5: Klik Ja om het reparatieproces te starten.

Stap #6: Nadat u het gegevensvoorbeeld hebt bekeken, klikt u op Volgende om het herstelde bestand op een nieuwe locatie op te slaan.

Stap #7: Klik Volgende nadat u heeft aangegeven waar het .PST-bestand moet worden opgeslagen.

Stap # 8: Opslaan herstelde gegevens als het nieuwe .PST-bestand.

Stap #9: Nadat u de resultaten van een succesvol herstel heeft gecontroleerd, klikt u op Finish om de Outlook Recovery Toolbox-tool te sluiten.

Na een succesvol herstel moet u nog steeds het herstelde bestand toevoegen of het beschadigde bestand vervangen. Voeg het .PST-bestand toe aan de lijst met Outlook-gegevensbestanden in 2021, 2019, 2016 en 2013.

Hier leest u hoe u het moet doen:

 1. Kies een menu-item Archief | Informatie.
 2. Klik vervolgens op de knop account instellingen.
 3. Kies ten slotte account instellingen in het pop-upmenu.

Selecteer de Informatiebestanden tabblad en klik Elimineren.

Selecteer het herstelde bestand door erop te klikken Bestandslocatie openen. Selecteer vervolgens instellen als standaard.

Dat is alles! Nu heb je het volledig hersteld. PST-bestand.

Methode #2: Geïnfecteerde PST herstellen. bestanden met Recovery Toolbox voor Outlook Online

Om verschillende redenen is het begrijpelijk dat sommige gebruikers er de voorkeur aan geven geen extra software te downloaden om bestanden te herstellen. In dat geval kunnen ze ervoor kiezen om gebruik te maken van de Hersteltoolbox voor Outlook online.

Met behulp van ons MS Outlook herstel online hulpmiddelU kunt eenvoudig gecodeerde .PST-bestanden repareren en uw door virussen beschadigde database online herstellen op elk apparaat met internettoegang.

Hier leest u hoe u verder kunt gaan met Hersteltoolbox voor Outlook Online:

 1. Wijzig de extensie van .vvew in .PST. Klik op de Selecteer bestand en selecteer een hernoemd Outlook .PST-bestand
 2. Voer uw geldige e-mailadres in
 3. Klik op Doorgaan
 4. Wachten om een ​​beschadigd .PST/.OST-bestand te herstellen
 5. Afvoer het .PST-bestand hersteld van Microsoft Outlook

Het is mogelijk om gegevens uit het beschadigde Microsoft Outlook-bestand te herstellen, omdat deze worden opgeslagen als een nieuw Microsoft Outlook 2016-bestand met de .PST-extensie op elk apparaat met een internetbrowser en toegang tot de bestanden in de persoonlijke map van Microsoft Outlook.

Waarom zou u Recovery Toolbox voor Outlook gebruiken?

Tegenwoordig zijn er veel .PST/.OST-hersteltools op internet, maar deze gebruiken Hersteltoolbox voor Outlook Het brengt veel voordelen met zich mee. Met dit hulpprogramma kunt u het volgende oplossen:

Maar geloof ons niet alleen op ons woord: gebruikers die de meest geavanceerde .PST-bestandsanalysetechnieken gebruiken om Outlook-gegevensbestanden te openen, hebben er veel lof voor. Hersteltoolbox voor Outlook op Trustpilot. Tevreden gebruikers zijn erin geslaagd bestanden te herstellen met verschillende mate van schade veroorzaakt door verschillende ongelukken, waaronder virusaanvallen, netwerkproblemen, hardwareproblemen, softwaredefecten, RAID- of HDD-storingen en andere.

Met onze Outlook-hersteltool kunt u eenvoudig corrupte .PST-bestanden oplossen en .PST-bestanden van elke versie herstellen terwijl u uw belangrijke Outlook-gegevens online op elke computer herstelt. Geef de Hersteltoolbox voor Outlook Probeer nu te voorkomen dat een virus uw werk vertraagt!

Conclusie

Met Hersteltoolbox voor Outlook, kunt u eenvoudig alle soorten items herstellen, van corrupte Exchange Server-archiefbestanden (.OST) tot Outlook (.PST). Met slechts een paar klikken heeft u direct toegang tot alle belangrijke MS Outlook-werkbestanden die u nodig heeft om op te slaan en naar uw collega’s te verzenden.

Hersteltoolbox is een van de meest gerenommeerde datacarebedrijven ter wereld. We ondersteunen onze datacare-oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van eindgebruikers en bedrijven, en bieden toonaangevende online dataherstel-/reparatietechnologie en offline dataherstelsoftware om een ​​breed scala aan corrupte en beschadigde bestanden te repareren, waarmee we ruim 100.000 klanten tevreden stellen. Trouwens.

!function(f,b,e,v,n,t,s)if(f.fbq)return;n=f.fbq=function()n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,argumenten):n.queue.push(argumenten);if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)(venster,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1254095111342376’);
fbq(‘track’, ‘Paginaweergave’);

Eerder gepubliceerd in The European Times.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Escalatie van het conflict gekoppeld aan de dodelijke dreiging van Mpox europahoy.news

Decennia lang heeft het conflict in het mineraalrijke oosten van de Democratische Republiek Congo geleid tot alarmerende niveaus van geweld, massale ontheemding, wijdverbreide ziekten, gendergerelateerd geweld en ernstige mentale trauma’s, aldus senior veiligheidsfunctionaris Dr. Adelheid Marschang Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). 'Chronische en...

Herstel uw schuldenadvocaten annuleren € 30.000 in Inca (Balearen) met de tweedekanswet europahoy.news

/COMMUNICATIE/ De schuldenaar, die momenteel haar ouderdomspensioen aan het ontvangen is, verloor haar baan en moest leningen aanvragen Herstel uw schuldhet toonaangevende advocatenkantoor in Spanje op het gebied van de Tweede Kanswet, is erin geslaagd een schuld van 30.000 euro...

« Buddha Boy » a été reconnu coupable d’agression sexuelle -europeantis.news-

Au Népal, un chef spirituel connu sous le nom de « Buddha Boy » a été condamné le 1St de juillet à 10 ans de prison pour agression sexuelle sur mineure, a rapporté l'Associated Press, citant un communiqué du...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.