AccueilNederlandSpanje en de...

Spanje en de Verenigde Staten versterken hun wetenschappelijke samenwerking in het NASA-meetstation in Madrid europahoy.new

Spanje en de Verenigde Staten hebben vandaag de verlenging ondertekend van de wetenschappelijke samenwerkingsovereenkomst die NASA in staat stelt het volgstation in Robledo de Chavela nog eens vijftien jaar te gebruiken. Met deze nieuwe versie worden aspecten van de praktische werking van het station verbeterd en wordt de Spaanse Ruimtevaartorganisatie opgenomen.

Het document, dat decennia van samenwerking tussen beide landen weerspiegelt, is ondertekend door de staatssecretaris van Buitenlandse en Mondiale Zaken, Diego Martínez Belío, en de ambassadeur van de Verenigde Staten in Spanje, Julissa Reynoso.

Het evenement werd bijgewoond door de ministers van Defensie, Margarita Robles, van Wetenschap, Innovatie en Universiteiten, Diana Morant, en de Associate Administrator van NASA, Kenneth D. Bowersox, en de plaatsvervangend Associate Administrator, Kevin Coggins

60-jarig jubileum

In oktober is het 60 jaar geleden dat de eerste wetenschappelijke samenwerkingsovereenkomst tussen beide werd gesloten Spanje en de Verenigde Staten om NASA bepaalde gronden en doorgangsrechten te verlenen in de gemeenten Robledo de Chavela en Las Navas del Rey in Madrid.

Spanje en de Verenigde Staten tonen daarmee hun wederzijds vertrouwen en hun bereidheid om te blijven samenwerken op relevante gebieden als wetenschap en ruimteonderzoek.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De paus vraagt ​​CEO’s en managers om « de armen in bedrijven te betrekken » europahoy.news

Francisco ontvangt zakenlieden, bedrijfsleiders en bankiers van over de hele wereld, verenigd in een netwerk dat de principes van Laudato si' naleeft. Hij herinnert hen aan het belang van hun eigen functies: "Grote bedrijven bepalen het lot van...

La Norvège restreint l’accès aux touristes russes

La Norvège limitera encore davantage l'accès des touristes russes en raison de la guerre en cours en Ukraine, a annoncé fin mai le ministère norvégien de la Justice, cité par Reuters. La Norvège, membre de l'OTAN, partage une frontière avec...

Mondiale inspanningen om een ​​einde te maken aan vrouwelijke genitale verminking worden ondermijnd door ‘vakantiekorting’ europahoy.new

Hoewel veel staten hun uitroeiingsinspanningen hebben opgevoerd, blijft de praktijk over de hele wereld bestaan, deels als gevolg van “het clandestiene karakter van grensoverschrijdende en transnationale vrouwelijke genitale verminking”, zei hij. “Vrouwenbesnijdenis is dat wel maakt deel uit van een...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.