AccueilNederlandOfficiële reis van...

Officiële reis van ZM de Koning naar Estland, Litouwen en Letland europahoy.news

De reis begint in Tallinn, waar Zijne Majesteit een bilaterale ontmoeting zal houden met de president van de Republiek Estland, Alar Karis, waarna hij het parlement (Riigikogu) zal bezoeken. Hij zal de reis naar Estland voltooien met een bezoek aan het amfibische vliegdekschip Juan Carlos I, dat zal worden aangemeerd in de haven van Tallinn, binnen de inzet van Dédalo24, en een officieel diner aangeboden in het presidentiële paleis.

In Vilnius zal Zijne Majesteit de Koning, na zijn ontmoeting met de president van de Republiek Litouwen, Gitanas Nauseda, de kranslegging bijwonen bij het monument voor degenen die stierven voor de onafhankelijkheid op de Antakalnis-begraafplaats, en zal hij het parlement van Litouwen bezoeken ( Seimas). Hij zal zijn verblijf in het land afsluiten met een bezoek aan de snellereactiehangars en het bekijken van de “Tango Scramble”-oefening op de luchtmachtbasis Siauliai, waar hij een ontmoeting zal houden met het Spaanse contingent dat deelneemt aan de missie van de Baltic Air Police ( BAP) van de NAVO.

De officiële reis eindigt in Letland, waar Zijne Majesteit de Koning de president van de republiek, Edgars Rinkevics, zal ontmoeten en de kranslegging bij het Vrijheidsmonument zal bijwonen. Tijdens zijn bezoek aan Riga zal ZM de Koning ook premier Evika Silina ontmoeten en het Letse parlement (Saeima) bezoeken. Eindelijk, voordat we terugkeren naar SpanjeZijne Majesteit zal het Spaanse contingent ontmoeten op de militaire basis van Adazi, binnen de NAVO-missie ‘Reinforced Forward Presence’ (eFP, in het Engels acroniem).

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Escalatie van het conflict gekoppeld aan de dodelijke dreiging van Mpox europahoy.news

Decennia lang heeft het conflict in het mineraalrijke oosten van de Democratische Republiek Congo geleid tot alarmerende niveaus van geweld, massale ontheemding, wijdverbreide ziekten, gendergerelateerd geweld en ernstige mentale trauma’s, aldus senior veiligheidsfunctionaris Dr. Adelheid Marschang Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). 'Chronische en...

Herstel uw schuldenadvocaten annuleren € 30.000 in Inca (Balearen) met de tweedekanswet europahoy.news

/COMMUNICATIE/ De schuldenaar, die momenteel haar ouderdomspensioen aan het ontvangen is, verloor haar baan en moest leningen aanvragen Herstel uw schuldhet toonaangevende advocatenkantoor in Spanje op het gebied van de Tweede Kanswet, is erin geslaagd een schuld van 30.000 euro...

« Buddha Boy » a été reconnu coupable d’agression sexuelle -europeantis.news-

Au Népal, un chef spirituel connu sous le nom de « Buddha Boy » a été condamné le 1St de juillet à 10 ans de prison pour agression sexuelle sur mineure, a rapporté l'Associated Press, citant un communiqué du...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.