AccueilNederlandPauselijke benoeming in...

Pauselijke benoeming in Girona, Spanje europahoy.news

Verklaring van www.vaticannews.va — cq5dam.thumbnail.cropped.750.422 Pauselijke benoeming in Girona, Spanje

Monseigneur Octavi Vilà Mayo is de nieuwe bisschop van Girona (Spanje). Tot nu toe was hij abt van het koninklijke klooster van Santa María de Poblet, Tarragona.

Vaticaans nieuws

De persdienst van de Heilige Stoel meldt in haar dagelijkse Bulletin dat de Heilige Vader Franciscus tot bisschop van Girona heeft benoemd (Spanje) aan ds pater Octavi Vilà Mayo, O. Cist. tot nu toe abt van het koninklijke klooster van Santa María de Poblet, Tarragona.

Curriculum vitae

HE Mons. Octavi Vilà Mayo, O. Cist. Hij werd geboren in Tarragona op 11 december 1961. Hij voltooide zijn filosofische en theologische studies aan de Faculteit der Godgeleerdheid van Catalonië. Hij trad in 2006 toe tot het noviciaat van het klooster van Poblet en legde zijn laatste geloften af ​​in 2010.

Op 1 mei 2015 werd hij tot priester gewijd.

Hij voltooide de volgende studies: Afgestudeerd in aardrijkskunde en geschiedenis (1984); Diploma in bibliotheekwetenschappen en documentatie van de Universiteit van Barcelona (1987), diploma in nieuwe informatietechnologieën van de Polytechnische Universiteit van Catalonië (1996). Hij was secretaris en vice-president van het Bibliografisch Archief van Santes Creus (1998-2005) en is auteur van diverse artikelen en werken over geschiedenis. Sinds 3 december 2015 is hij abt van het klooster van Santa María de Poblet.

Het werd voor het eerst gepubliceerd als Pauselijke benoeming in Girona, Spanje

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

« Spainskills is de beste showcase van talent voor beroepsopleiding » europahoy.news

Het startschot van vandaag voor de competitie Spainskills 2024, die de beste studenten en afgestudeerden in de beroepsopleiding van het land samenbrengt. Drie dagen lang zullen 529 deelnemers uit alle autonome gemeenschappen en steden elkaar ontmoeten op IFEMA...

Gaza : les meurtres de travailleurs humanitaires entraînent un arrêt temporaire des opérations de l’ONU après la tombée de la nuit

Cette décision permettra une évaluation plus approfondie des problèmes de sécurité qui affectent à la fois le personnel sur le terrain et les personnes qu'ils tentent de servir, a déclaré le porte-parole de l'ONU, Stéphane Dujarric. dit mercredi lors...

AI-model heeft potentieel om het risico op posttraumatische stressstoornis gerelateerd aan de bevalling te detecteren europahoy.new

Onderzoekers hebben een programma voor kunstmatige intelligentie (AI) aangepast om tekenen van bevallingsgerelateerde posttraumatische stressstoornis (CB-PTSD) te identificeren door korte verhalende verklaringen van patiënten die zijn bevallen te evalueren. Het programma identificeerde met succes een groot deel van...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.