AccueilNederlandHet ministerie wijst...

Het ministerie wijst 128 miljoen euro toe aan de opleiding van werknemers europahoy.news

Het Ministerie van Onderwijs en Beroepsopleiding lanceert een nieuwe oproep tot steun voor de opleiding van werkenden, werkenden en werklozen, ter waarde van 128.036.601,20 euro. Deze subsidies zullen gaan naar entiteiten die opleidingsacties ontwikkelen die gekoppeld zijn aan de Nationale Catalogus van Beroepskwalificaties op de werkvloer, voor het verwerven en verbeteren van de vaardigheden van de actieve bevolking.

Van bijzonder belang zijn opleidingen die verband houden met sectoren die in het Moderniseringsplan voor de beroepsopleiding als strategisch worden beschouwd, zoals de horeca en het toerisme, de automobielsector, hernieuwbare energie, geautomatiseerde productie en robotica, telecommunicatie en computersystemen of de groene transitie, en de circulaire economie. anderen.

Bovendien zullen beurzen en steun voor vervoer, verzoening, onderhoud en huisvesting toegekend aan werklozen die deelnemen aan opleidingsacties voor subsidie ​​in aanmerking komen. Op dezelfde manier overweegt het financiële compensatie aan bedrijven voor het uitvoeren van de trainingsmodule op werkplekken.

Groepen opleidingsinstellingen met een nationale aanwezigheid die beschikken over faciliteiten die naar behoren zijn geregistreerd in het desbetreffende register van opleidingsinstellingen kunnen ook van deze steun profiteren. Het initiatief is er dus op gericht deze hulp te richten op kleine en middelgrote bedrijven, zodat zij hun werknemers kunnen opleiden.

Onder de soorten opleidingen die worden overwogen, is het vermeldenswaard de opleidingen die verband houden met beroepscertificaten, die in hun geheel of op modulaire basis worden aangeboden en gericht zijn op werknemers in loondienst. Op dezelfde manier zal rekening worden gehouden met opleidingen gericht op werknemers die beantwoorden aan de door bedrijven vastgestelde kwalificatiebehoeften. Aan deze lijn kunnen geaccrediteerde entiteiten deelnemen die programma’s presenteren die met genoemde bedrijven zijn overeengekomen. De oproep omvat ook specifieke opleidingsprogramma’s gericht op werklozen.

De deadline voor het indienen van aanvragen eindigt op 18 november.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Ik wacht op je in Rome, laten we bidden voor degenen die lijden onder oorlogen europahoy.new

In het Regina Caeli lanceert de paus opnieuw de uitnodiging om deel te nemen aan de eerste Wereldkinderdag die op 25 en 26 mei wordt gevierd: "We hebben uw vreugde en het verlangen naar een betere wereld nodig." ...

Première personne : « Je ne représente plus rien » – Voix des déplacés en Haïti

Lui et d'autres ont parlé à Eline Joseph, qui travaille pour l'Organisation internationale pour les migrations (OIM) à Port-au-Prince avec une équipe qui apporte un soutien psychosocial aux personnes qui ont fui leur domicile à cause de la violence...

‘Ik ben niets meer waard’ – Stemmen van ontheemden in Haïti europahoy.news

Hij en anderen spraken met Eline Joseph, die voor de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in Port-au-Prince werkt met een team dat psychosociale steun biedt aan mensen die hun huizen zijn ontvlucht vanwege geweld en onveiligheid. ze sprak met VN-nieuws...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.