AccueilNederlandGaza: 'Humanitaire pauzes'...

Gaza: ‘Humanitaire pauzes’ vereisen coördinatie met de VN

Stéphane Dujarric reageerde op de vraag van een journalist naar aanleiding van de aankondiging van het Witte Huis dat Israël ermee had ingestemd de militaire operaties in het noorden van Gaza stop te zetten om dagelijkse humanitaire pauzes van vier uur mogelijk te maken. De partijen moeten het eens worden over de manier waarop de strijd wordt gestaakt, en hoe […]

De post Gaza: ‘Humanitaire pauzes’ vereisen coördinatie met de VN verscheen als eerste op Europa Vandaag Nieuws.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Afrikaanse vrouwen in de frontlinie van de vredeshandhaving europahoy.news

In 2022 was Baah een van de 173 Ghanese vrouwelijke vredeshandhavers die dienden in de VN-interimmissie in Libanon. Ze was ook een van de 6.200 geüniformeerde vrouwelijke vredessoldaten (militairen en politiepersoneel) die dienden in de twaalf vredesmissies ter...

EP-leden willen nauwkeurige etikettering van het ontbijt

De herziening beoogt een preciezere oorsprongsetikettering om consumenten te helpen een weloverwogen keuze te maken voor een bepaald aantal agrovoedingsproducten. Woensdag heeft de Commissie milieubeheer, volksgezondheid en voedselveiligheid haar standpunt over de herziening van de wet aangenomen EU handelsnormen voor...

Boheemse buurten en creatieve ruimtes europahoy.news

Ontdek de charme van Berlijn: Boheemse buurten en creatieve ruimtes Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is een levendige en levendige stad die door de jaren heen zijn Boheemse essentie en creatieve geest heeft weten te behouden. In de straten...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.