AccueilNederlandGaza: 'Humanitaire pauzes'...

Gaza: ‘Humanitaire pauzes’ vereisen coördinatie met de VN

Stéphane Dujarric reageerde op de vraag van een journalist naar aanleiding van de aankondiging van het Witte Huis dat Israël ermee had ingestemd de militaire operaties in het noorden van Gaza stop te zetten om dagelijkse humanitaire pauzes van vier uur mogelijk te maken. De partijen moeten het eens worden over de manier waarop de strijd wordt gestaakt, en hoe […]

De post Gaza: ‘Humanitaire pauzes’ vereisen coördinatie met de VN verscheen als eerste op Europa Vandaag Nieuws.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Ik wacht op je in Rome, laten we bidden voor degenen die lijden onder oorlogen europahoy.new

In het Regina Caeli lanceert de paus opnieuw de uitnodiging om deel te nemen aan de eerste Wereldkinderdag die op 25 en 26 mei wordt gevierd: "We hebben uw vreugde en het verlangen naar een betere wereld nodig." ...

Première personne : « Je ne représente plus rien » – Voix des déplacés en Haïti

Lui et d'autres ont parlé à Eline Joseph, qui travaille pour l'Organisation internationale pour les migrations (OIM) à Port-au-Prince avec une équipe qui apporte un soutien psychosocial aux personnes qui ont fui leur domicile à cause de la violence...

‘Ik ben niets meer waard’ – Stemmen van ontheemden in Haïti europahoy.news

Hij en anderen spraken met Eline Joseph, die voor de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in Port-au-Prince werkt met een team dat psychosociale steun biedt aan mensen die hun huizen zijn ontvlucht vanwege geweld en onveiligheid. ze sprak met VN-nieuws...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.