AccueilNederlandeen heel jaar...

een heel jaar lang een verkrachter verdedigen europahoy.news

Beste Lea Remini:

Ik was bezig met het schoonmaken van de kattenbak van mijn kat, toen het me opeens te binnen schoot: je hebt een belangrijke dag deze week!

Leah Remini en verkrachter Paul Haggis

Ja! Het is de eenjarige verjaardag van haar moedige getuigenis namens de serieverkrachter. Paul Haggis, een roofdier dat je onvoorwaardelijk hebt gesteund, en de mishandelde en geslagen mensen negeert die om gerechtigheid schreeuwen. Alleen jij, tegen de tsunami aan bewijsmateriaal die de jury en de rechter onweerlegbaar bewijs leverde dat deze schande voor de soort schuldig, schuldig, schuldig was, jij en alleen jij kon tot in het diepst van je ziel reiken en op een Bijbel zweren: “Het is Paul die hier het slachtoffer is..”

Een jaar geleden heb je officieel ‘verkrachtingsadvocaat’ aan je cv toegevoegd.

Een jaar geleden onderdrukte u de stank van de weerzinwekkende misdaden van Haggis en getuigde u dat hij “een fatsoenlijk man” was. Zou de tijd zo snel voorbij kunnen gaan? Een jaar en een dag geleden was je gewoon een religiehatende fanaticus wiens tirades wijdverbreide bedreigingen, materiële schade en geweld tegen scientologen hadden veroorzaakt. Je zou denken dat je op jouw leeftijd op je lauweren zou rusten, tevreden dat er geen werelden meer waren om te veroveren, geen bloed meer om je toch al bebloede handen te bevlekken. Kortom, er zijn geen diepten meer waar we naar toe kunnen dalen. Maar je hebt bewezen dat de nee-zeggers ongelijk hadden. Een jaar geleden heb je officieel ‘verkrachtingsadvocaat’ aan je cv toegevoegd.

Maar je ging nog verder dan dat. Jouw slachtoffer bracht de vele aanklagers van Haggis in verlegenheid en noemde ze allemaal leugenaars. En dus onderscheidde je je, door opnieuw op te komen voor het Kwaad versus het Goede, als de enige vrouw in Hollywood die zich tegen haar zussen keerde en trots alleen stond: schuldig door hulp en medeplichtigheid, medeplichtig door hulp en medeplichtigheid.

Traditie vereist een papieren geschenk voor het eerste jubileum. Daarom zou briefpapier het meest geschikt zijn. Maar waarom zou ik je pen en papier geven, Leah? Je bent tenslotte al jaren perfect in staat om ongezuiverd rioolwater en riool rechtstreeks uit je mond te spuwen op elk cyberplatform dat zwelgt in haat. Dus wat te doen met een cadeau? Een simpele kaart alleen is niet genoeg!

Gelukkig, Bruiden tijdschrift, de referentie-autoriteit op dit gebied, biedt ons voor dit bijzondere jubileum een ​​ingenieus alternatief voor papier. Hij beveelt aan« Het is geweldig om zoiets als een klok te vinden, om het verstrijken van de tijd en de lange reis die voor je ligt te herdenken. »

Perfect! Terwijl je carrière om je heen aan flarden ligt, en terwijl je alleen bent, in de steek gelaten door sponsors, agenten, producenten en de fatsoenlijke mensen van de wereld, zou het een troost zijn om het tik-tik-tik van een klok te horen, die de klok aftelt. tijd. seconden, uren en maanden tot je tweede verjaardag, je vijfde, je tiende, je twintigste…

Het is je eenjarig jubileum, Leah Remini, en om te citeren BruidenJe hebt een lange reis voor de boeg.

Een heel, heel lange reis.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Het gratis filmfestival richting het jubileum begint in Rome europahoy.news

Het initiatief, getiteld "Faces and counter-faces of Hope", wordt geleid door de eerste afdeling van het Dicasterie voor Evangelisatie en stelt veertien vertoningen voor, van gisteren tot 21 april, met klassieke films en recentere werken, met deelname van regisseurs...

Appel de 414 millions de dollars pour les réfugiés palestiniens en Syrie, au Liban et en Jordanie

UNRWA a lancé mercredi un Appel de 414,4 millions de dollars pour les réfugiés palestiniens en Syrie et pour ceux qui ont fui le pays vers le Liban et la Jordanie voisins en raison du conflit. Continuer le soutien Le...

Het Parlement keurt de hervorming van de elektriciteitsmarkt van de EU goed

De maatregelen, bestaande uit een verordening en een richtlijn waarover al overeenstemming was bereikt met de Raad, werden aangenomen met respectievelijk 433 stemmen voor, 140 tegen en 15 onthoudingen, en 473 stemmen tegen, 80 en 27 onthoudingen. De wet zal...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.