AccueilNederlandCate Blanchett dringt...

Cate Blanchett dringt er bij de leden van het Europees Parlement op aan zich te concentreren op de mensheid en vluchtelingen te beschermen | Nieuws

In haar inleidende opmerkingen herinnerde president Metsola aan de sterke betrokkenheid van het Europees Parlement op het gebied van asiel en migratie, en zei dat ze hoopvol was dat er vóór het einde van de huidige zittingsperiode overeenstemming zou worden bereikt over het nieuwe wetgevingskader van de EU. Cate Blanchett onderstreepte dat er vandaag de dag 114 miljoen gedwongen ontheemden in de wereld zijn. Het is belangrijk dat […]

Oorspronkelijk gepubliceerd in

The European Times.

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Het gratis filmfestival richting het jubileum begint in Rome europahoy.news

Het initiatief, getiteld "Faces and counter-faces of Hope", wordt geleid door de eerste afdeling van het Dicasterie voor Evangelisatie en stelt veertien vertoningen voor, van gisteren tot 21 april, met klassieke films en recentere werken, met deelname van regisseurs...

Appel de 414 millions de dollars pour les réfugiés palestiniens en Syrie, au Liban et en Jordanie

UNRWA a lancé mercredi un Appel de 414,4 millions de dollars pour les réfugiés palestiniens en Syrie et pour ceux qui ont fui le pays vers le Liban et la Jordanie voisins en raison du conflit. Continuer le soutien Le...

Het Parlement keurt de hervorming van de elektriciteitsmarkt van de EU goed

De maatregelen, bestaande uit een verordening en een richtlijn waarover al overeenstemming was bereikt met de Raad, werden aangenomen met respectievelijk 433 stemmen voor, 140 tegen en 15 onthoudingen, en 473 stemmen tegen, 80 en 27 onthoudingen. De wet zal...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.