AccueilNederlandEr is meer...

Er is meer militair toezicht nodig in het Midden-Oosten om de veiligheid van de troepen te garanderen

Het Amerikaanse leger voert de inspanningen op om zijn personeel in het Midden-Oosten te beschermen, te midden van de groeiende bezorgdheid over de mogelijke gevolgen daarvan aanvallen van door Iran gesteunde groepen. Indien nodig behoort tot de mogelijke scenario’s de mogelijkheid om militaire families te evacueren als de omstandigheden dit rechtvaardigen.

UH-60 Black Hawk-helikopter van het Amerikaanse leger in het Midden-Oosten: associatiefoto uit 2021. UH-60 Black Hawk-helikopter van het Amerikaanse leger in het Midden-Oosten: associatiefoto uit 2021.

UH-60 Black Hawk-helikopter van het Amerikaanse leger in het Midden-Oosten – foto van de vereniging 2021. Afbeelding tegoed: foto van de Nationale Garde van het Amerikaanse leger door 2e luitenant Kyle Gallagher via FlickrCC BY 2.0 AKTE-licentie

Nieuw geïmplementeerde beschermende maatregelen omvatten een uitbreiding van Amerikaanse militaire patrouilles, strengere controle over de toegang tot basisfaciliteiten en verbeterde verzameling van inlichtingen door middel van drones en andere surveillanceoperaties. Ambtenaren zeggen dat deze inspanningen in stilte worden uitgevoerd.

Volgens de publicatie in ReutersHet Amerikaanse leger verbetert het toezicht vanuit wachttorens op zijn installaties, verbetert de veiligheid bij toegangspunten tot militaire bases en vergroot de paraatheid om potentiële bedreigingen van drones, raketten en raketten het hoofd te bieden.

Generaal Michael “Erik” Kurilla van het Amerikaanse leger, hoofd van het Amerikaanse Centrale Commando, verantwoordelijk voor het toezicht op de Amerikaanse strijdkrachten in het Midden-Oosten, benadrukte dat de stappen die zijn genomen om de maatregelen ter bescherming van de troepen te verbeteren, samen met de recente inzet van extra Amerikaanse militaire middelen in de regio belangrijk om ernstiger slachtoffers onder de Amerikaanse strijdkrachten in het operatiegebied te voorkomen.

Sinds het begin van het conflict tussen Israël en Gaza op 7 oktober zijn Amerikaanse troepen in Irak en Syrië herhaaldelijk aangevallen. Deze aanvallen hebben geleid tot lichte verwondingen bij vier Amerikaanse militairen en vijf Amerikaanse militaire contractanten, die vervolgens weer in dienst kwamen.

Vorige week heeft een Amerikaans oorlogsschip voor de kust van Jemen met succes meer dan een dozijn drones en vier kruisraketten onderschept, afgevuurd door de door Iran gesteunde Houthi’s. Deze oplopende spanningen hebben het Amerikaanse personeel voortdurend in hoge staat van paraatheid gebracht, zoals blijkt uit een recent incident op de luchtmachtbasis Al-Asad in Irak.

Het Pentagon heeft al orders uitgevaardigd om de luchtverdediging in het Midden-Oosten te versterken, met de inzet van een Terminal High Altitude Area Defense (THAAD)-systeem als onderdeel van de maatregelen om troepen in de regio te beschermen.

Om Iran en door Iran gesteunde militante groepen af ​​te schrikken, hebben de Verenigde Staten oorlogsschepen en straaljagers naar het gebied gestuurd, waaronder twee vliegdekschepen.

Geschreven door Alius Noreika

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,argumenten):n.queue.push(argumenten)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(venster,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1254095111342376’);
fbq(‘track’, ‘Paginaweergave’);

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Albares heeft een telefoongesprek met de president van de Andalusische regering over de overeenkomst met betrekking tot Gibraltar europahoy.news

​De minister van Buitenlandse Zaken, Europese Unie en Samenwerking, José Manuel Albares, heeft een telefoongesprek gehad met de president van de regering van Andalusië, Juan Manuel Moreno Bonilla, over het akkoord met betrekking tot Gibraltar. Albares legde uit dat...

Le chef des droits de l’ONU et des experts indépendants dénoncent la nouvelle loi géorgienne sur les « agents étrangers »

La loi sur la transparence de l’influence étrangère exige que les médias, les organisations non gouvernementales (ONG) et autres organisations à but non lucratif s’enregistrent comme « poursuivant les intérêts d’une puissance étrangère » s’ils reçoivent plus de 20...

« De Heilige Geest verandert ons leven » europahoy.news

Paus Franciscus leidt de Pinksterwake in Verona en moedigt, als bewijs van de transformerende kracht van de Heilige Geest, christenen aan open te staan ​​om de Geest hun hart te laten veranderen. Vaticaan nieuws Tijdens zijn homilie tijdens de Pinksterwake in...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.