AccueilNederlandEr is meer...

Er is meer militair toezicht nodig in het Midden-Oosten om de veiligheid van de troepen te garanderen

Het Amerikaanse leger voert de inspanningen op om zijn personeel in het Midden-Oosten te beschermen, te midden van de groeiende bezorgdheid over de mogelijke gevolgen daarvan aanvallen van door Iran gesteunde groepen. Indien nodig behoort tot de mogelijke scenario’s de mogelijkheid om militaire families te evacueren als de omstandigheden dit rechtvaardigen.

UH-60 Black Hawk-helikopter van het Amerikaanse leger in het Midden-Oosten: associatiefoto uit 2021. UH-60 Black Hawk-helikopter van het Amerikaanse leger in het Midden-Oosten: associatiefoto uit 2021.

UH-60 Black Hawk-helikopter van het Amerikaanse leger in het Midden-Oosten – foto van de vereniging 2021. Afbeelding tegoed: foto van de Nationale Garde van het Amerikaanse leger door 2e luitenant Kyle Gallagher via FlickrCC BY 2.0 AKTE-licentie

Nieuw geïmplementeerde beschermende maatregelen omvatten een uitbreiding van Amerikaanse militaire patrouilles, strengere controle over de toegang tot basisfaciliteiten en verbeterde verzameling van inlichtingen door middel van drones en andere surveillanceoperaties. Ambtenaren zeggen dat deze inspanningen in stilte worden uitgevoerd.

Volgens de publicatie in ReutersHet Amerikaanse leger verbetert het toezicht vanuit wachttorens op zijn installaties, verbetert de veiligheid bij toegangspunten tot militaire bases en vergroot de paraatheid om potentiële bedreigingen van drones, raketten en raketten het hoofd te bieden.

Generaal Michael “Erik” Kurilla van het Amerikaanse leger, hoofd van het Amerikaanse Centrale Commando, verantwoordelijk voor het toezicht op de Amerikaanse strijdkrachten in het Midden-Oosten, benadrukte dat de stappen die zijn genomen om de maatregelen ter bescherming van de troepen te verbeteren, samen met de recente inzet van extra Amerikaanse militaire middelen in de regio belangrijk om ernstiger slachtoffers onder de Amerikaanse strijdkrachten in het operatiegebied te voorkomen.

Sinds het begin van het conflict tussen Israël en Gaza op 7 oktober zijn Amerikaanse troepen in Irak en Syrië herhaaldelijk aangevallen. Deze aanvallen hebben geleid tot lichte verwondingen bij vier Amerikaanse militairen en vijf Amerikaanse militaire contractanten, die vervolgens weer in dienst kwamen.

Vorige week heeft een Amerikaans oorlogsschip voor de kust van Jemen met succes meer dan een dozijn drones en vier kruisraketten onderschept, afgevuurd door de door Iran gesteunde Houthi’s. Deze oplopende spanningen hebben het Amerikaanse personeel voortdurend in hoge staat van paraatheid gebracht, zoals blijkt uit een recent incident op de luchtmachtbasis Al-Asad in Irak.

Het Pentagon heeft al orders uitgevaardigd om de luchtverdediging in het Midden-Oosten te versterken, met de inzet van een Terminal High Altitude Area Defense (THAAD)-systeem als onderdeel van de maatregelen om troepen in de regio te beschermen.

Om Iran en door Iran gesteunde militante groepen af ​​te schrikken, hebben de Verenigde Staten oorlogsschepen en straaljagers naar het gebied gestuurd, waaronder twee vliegdekschepen.

Geschreven door Alius Noreika

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,argumenten):n.queue.push(argumenten)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(venster,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1254095111342376’);
fbq(‘track’, ‘Paginaweergave’);

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Joodse leider veroordeelt religieuze haatmisdrijven en roept op tot respect voor minderheidsreligies in Europa europahoy.new

Rabbi Avi Tawil sprak vorige week met hartstocht in het Europees Parlement en vestigde dringend de aandacht op de lange geschiedenis van antisemitische haatmisdrijven tegen zichtbaar Joodse kinderen over het hele continent. Hij traceerde de diepe wortels van...

De Joodse leider veroordeelt religieuze haatmisdrijven en roept op tot respect voor minderheidsreligies in Europa

Rabbi Avi Tawil sprak vorige week met hartstocht in het Europees Parlement en vestigde dringend de aandacht op de lange geschiedenis van antisemitische haatmisdrijven tegen zichtbaar Joodse kinderen over het hele continent. Hij traceerde de diepe wortels van...

Het aanpakken van de gezondheidseffecten van klimaatverandering en het opschalen van digitale klimaatactie in de schijnwerpers op COP28 europahoy.news

Voorafgaand aan de eerste ‘Gezondheidsdag’ op een VN-klimaatconferentie ondertekenden afgevaardigden een nieuwe verklaring over klimaat en gezondheid en bespraken ze afzonderlijk de rol die digitale technologie kan spelen in klimaatactie. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties verwelkomde de...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.