AccueilNederlandAutonoom platform voor...

Autonoom platform voor onderhoudswerkzaamheden in zonne-energiecentrales europahoy.news

Hoe kunnen we onderhoudsoperatiesystemen automatiseren? zonne-installaties Hoe kan het gebruik van hernieuwbare energie efficiënter worden gemaakt?

A2A, de zoeker van deze uitdaging, wil meer onderhoudswerkzaamheden automatiseren die verband houden met de correcte werking van fotovoltaïsche (PV) zonne-energiecentrales. Oplossers wordt gevraagd een gedetailleerd document over hun plannen te maken of A2A te informeren over een systeem dat in staat is om gegevens te verzamelen zoveel mogelijk onderhoudswerkzaamheden – Inclusief zowel uitgebreide als gedetailleerde bewerkingen.

Om de algehele efficiëntie van de PV-installaties van A2A te blijven verbeteren, vraagt ​​deze uitdaging Solvers om een ​​ontwerp te ontwerpen dat gebruik maakt van een combinatie van hardware en software om een ​​geautomatiseerd/autonoom systeem of platform te creëren dat in staat is handmatige interventie te minimaliseren en kosteneffectiever te zijn. en betrouwbaar.

Dit is een prijsuitdaging waarvoor een schriftelijk voorstel moet worden ingediend. De toekenningen zullen afhankelijk zijn van de theoretische evaluatie van het voorstel door A2A. Voor deze prijsuitdaging moeten de oplossers alle intellectuele eigendomsrechten (IP) van de voorgestelde oplossing overdragen. A2A is bereid om niet-exclusieve intellectuele eigendomsrechten in overweging te nemen voor een gedeeltelijke gunning.

Inzendingen voor deze uitdaging moeten vóór 23:59 uur (US Eastern Time) op 1 december 2023 zijn ontvangen.

Fontein: wazoku

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,argumenten):n.queue.push(argumenten)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(venster,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1254095111342376’);
fbq(‘track’, ‘Paginaweergave’);

Bronlink

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Vrede voor Azië roept op tot belangrijke conferentie over minderheidsrechten in Zuid-Azië -europeantimes.news- europahoy.new

Genève, 12 juli 2024 – Peace for Asia was gastheer van een cruciaal evenement met de titel “Minority Rights in South Asia” in Genève, waarbij de aandacht werd gevestigd op de urgente problemen waarmee etnische en sektarische gemeenschappen in...

Peace for Asia organise une conférence clé sur les droits des minorités en Asie du Sud -europeantimes.news-

Genève, le 12 juillet 2024 – Peace for Asia a organisé à Genève un événement crucial intitulé « Droits des minorités en Asie du Sud », attirant l'attention sur les problèmes urgents auxquels sont confrontées les communautés ethniques et...

Dwangarbeid is geïnstitutionaliseerd en gevaarlijk, waarschuwt VN-mensenrechtenbureau europahoy.new

In een rapport gebaseerd op 183 interviews met slachtoffers en getuigen van dwangarbeid die erin slaagden de DVK te ontvluchten en nu in het buitenland wonen, OHCHR citeerde de getuigenis van één persoon dat als een dagelijks werkquotum niet...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.