AccueilNederlandAutonoom platform voor...

Autonoom platform voor onderhoudswerkzaamheden in zonne-energiecentrales europahoy.news

Hoe kunnen we onderhoudsoperatiesystemen automatiseren? zonne-installaties Hoe kan het gebruik van hernieuwbare energie efficiënter worden gemaakt?

A2A, de zoeker van deze uitdaging, wil meer onderhoudswerkzaamheden automatiseren die verband houden met de correcte werking van fotovoltaïsche (PV) zonne-energiecentrales. Oplossers wordt gevraagd een gedetailleerd document over hun plannen te maken of A2A te informeren over een systeem dat in staat is om gegevens te verzamelen zoveel mogelijk onderhoudswerkzaamheden – Inclusief zowel uitgebreide als gedetailleerde bewerkingen.

Om de algehele efficiëntie van de PV-installaties van A2A te blijven verbeteren, vraagt ​​deze uitdaging Solvers om een ​​ontwerp te ontwerpen dat gebruik maakt van een combinatie van hardware en software om een ​​geautomatiseerd/autonoom systeem of platform te creëren dat in staat is handmatige interventie te minimaliseren en kosteneffectiever te zijn. en betrouwbaar.

Dit is een prijsuitdaging waarvoor een schriftelijk voorstel moet worden ingediend. De toekenningen zullen afhankelijk zijn van de theoretische evaluatie van het voorstel door A2A. Voor deze prijsuitdaging moeten de oplossers alle intellectuele eigendomsrechten (IP) van de voorgestelde oplossing overdragen. A2A is bereid om niet-exclusieve intellectuele eigendomsrechten in overweging te nemen voor een gedeeltelijke gunning.

Inzendingen voor deze uitdaging moeten vóór 23:59 uur (US Eastern Time) op 1 december 2023 zijn ontvangen.

Fontein: wazoku

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,argumenten):n.queue.push(argumenten)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(venster,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1254095111342376’);
fbq(‘track’, ‘Paginaweergave’);

Bronlink

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Joodse leider veroordeelt religieuze haatmisdrijven en roept op tot respect voor minderheidsreligies in Europa europahoy.new

Rabbi Avi Tawil sprak vorige week met hartstocht in het Europees Parlement en vestigde dringend de aandacht op de lange geschiedenis van antisemitische haatmisdrijven tegen zichtbaar Joodse kinderen over het hele continent. Hij traceerde de diepe wortels van...

De Joodse leider veroordeelt religieuze haatmisdrijven en roept op tot respect voor minderheidsreligies in Europa

Rabbi Avi Tawil sprak vorige week met hartstocht in het Europees Parlement en vestigde dringend de aandacht op de lange geschiedenis van antisemitische haatmisdrijven tegen zichtbaar Joodse kinderen over het hele continent. Hij traceerde de diepe wortels van...

Het aanpakken van de gezondheidseffecten van klimaatverandering en het opschalen van digitale klimaatactie in de schijnwerpers op COP28 europahoy.news

Voorafgaand aan de eerste ‘Gezondheidsdag’ op een VN-klimaatconferentie ondertekenden afgevaardigden een nieuwe verklaring over klimaat en gezondheid en bespraken ze afzonderlijk de rol die digitale technologie kan spelen in klimaatactie. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties verwelkomde de...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.