AccueilNederlandAutonoom platform voor...

Autonoom platform voor onderhoudswerkzaamheden in zonne-energiecentrales europahoy.news

Hoe kunnen we onderhoudsoperatiesystemen automatiseren? zonne-installaties Hoe kan het gebruik van hernieuwbare energie efficiënter worden gemaakt?

A2A, de zoeker van deze uitdaging, wil meer onderhoudswerkzaamheden automatiseren die verband houden met de correcte werking van fotovoltaïsche (PV) zonne-energiecentrales. Oplossers wordt gevraagd een gedetailleerd document over hun plannen te maken of A2A te informeren over een systeem dat in staat is om gegevens te verzamelen zoveel mogelijk onderhoudswerkzaamheden – Inclusief zowel uitgebreide als gedetailleerde bewerkingen.

Om de algehele efficiëntie van de PV-installaties van A2A te blijven verbeteren, vraagt ​​deze uitdaging Solvers om een ​​ontwerp te ontwerpen dat gebruik maakt van een combinatie van hardware en software om een ​​geautomatiseerd/autonoom systeem of platform te creëren dat in staat is handmatige interventie te minimaliseren en kosteneffectiever te zijn. en betrouwbaar.

Dit is een prijsuitdaging waarvoor een schriftelijk voorstel moet worden ingediend. De toekenningen zullen afhankelijk zijn van de theoretische evaluatie van het voorstel door A2A. Voor deze prijsuitdaging moeten de oplossers alle intellectuele eigendomsrechten (IP) van de voorgestelde oplossing overdragen. A2A is bereid om niet-exclusieve intellectuele eigendomsrechten in overweging te nemen voor een gedeeltelijke gunning.

Inzendingen voor deze uitdaging moeten vóór 23:59 uur (US Eastern Time) op 1 december 2023 zijn ontvangen.

Fontein: wazoku

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,argumenten):n.queue.push(argumenten)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(venster,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1254095111342376’);
fbq(‘track’, ‘Paginaweergave’);

Bronlink

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Albares heeft een telefoongesprek met de president van de Andalusische regering over de overeenkomst met betrekking tot Gibraltar europahoy.news

​De minister van Buitenlandse Zaken, Europese Unie en Samenwerking, José Manuel Albares, heeft een telefoongesprek gehad met de president van de regering van Andalusië, Juan Manuel Moreno Bonilla, over het akkoord met betrekking tot Gibraltar. Albares legde uit dat...

Le chef des droits de l’ONU et des experts indépendants dénoncent la nouvelle loi géorgienne sur les « agents étrangers »

La loi sur la transparence de l’influence étrangère exige que les médias, les organisations non gouvernementales (ONG) et autres organisations à but non lucratif s’enregistrent comme « poursuivant les intérêts d’une puissance étrangère » s’ils reçoivent plus de 20...

« De Heilige Geest verandert ons leven » europahoy.news

Paus Franciscus leidt de Pinksterwake in Verona en moedigt, als bewijs van de transformerende kracht van de Heilige Geest, christenen aan open te staan ​​om de Geest hun hart te laten veranderen. Vaticaan nieuws Tijdens zijn homilie tijdens de Pinksterwake in...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.