AccueilNederlandZeven dagen met...

Zeven dagen met paus Franciscus europahoy.news

Verklaring van www.vaticannews.va — cq5dam.thumbnail.cropped.750.422 Zeven dagen met paus Franciscus

Onder de activiteiten van de afgelopen Zeven Dagen met Paus Franciscus valt de ontmoeting die de Heilige Vader had met de leden van de Italiaanse Bijbelvereniging op. Hetzelfde geldt voor de ontmoeting die hij had met de leden van de Family Promotion Association “Marriage Encounter” en zijn oproepen en gebeden voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko en de overstroming die Libië trof. Deze week herinnerde de paus er ook aan dat het mogelijk is heiligheid te bereiken, zoals de familie Ulma in Polen deed.

Alles lezen

Het werd voor het eerst gepubliceerd als Zeven dagen met paus Franciscus

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De ‘irrationele, door het Westen geleide structuur’ van de Veiligheidsraad moet hervormd worden, zegt Noord-Korea tegen de VN europahoy.news

Om dit te bereiken moet de vertegenwoordiging van de ontwikkelingslanden, die de absolute meerderheid vormen bij de Verenigde Naties, worden uitgebreid en versterkt, zegt Kim Song, ambassadeur en permanente vertegenwoordiger van Noord-Korea bij de VN. “De kwestie die in de...

Le HCR est de plus en plus préoccupé par le sort des réfugiés fuyant la région du Karabakh

Quelque 19 000 réfugiés auraient quitté la région économique du Karabakh de la République d'Azerbaïdjan, dont de nombreuses personnes âgées, femmes et enfants. HCR La porte-parole Shabia Mantoo a appelé toutes les parties à protéger les civils et...

De crisis verdiept zich voor de kinderen van Mali, updates over de mensenrechten uit Brazilië en Montenegro europahoy.new

UNICEF De vertegenwoordiger in Mali, Pierre Ngom, vertelde verslaggevers in Genève dat alleen al deze maand tientallen kinderen zijn vermoord door niet-statelijke gewapende groepen in het noorden en midden van het land. Op 7 september eiste een aanval op...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.