AccueilNederlandZeven dagen met...

Zeven dagen met paus Franciscus europahoy.news

Verklaring van www.vaticannews.va — cq5dam.thumbnail.cropped.750.422 Zeven dagen met paus Franciscus

Onder de activiteiten van de afgelopen Zeven Dagen met Paus Franciscus valt de ontmoeting die de Heilige Vader had met de leden van de Italiaanse Bijbelvereniging op. Hetzelfde geldt voor de ontmoeting die hij had met de leden van de Family Promotion Association “Marriage Encounter” en zijn oproepen en gebeden voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko en de overstroming die Libië trof. Deze week herinnerde de paus er ook aan dat het mogelijk is heiligheid te bereiken, zoals de familie Ulma in Polen deed.

Alles lezen

Het werd voor het eerst gepubliceerd als Zeven dagen met paus Franciscus

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Albares heeft een telefoongesprek met de president van de Andalusische regering over de overeenkomst met betrekking tot Gibraltar europahoy.news

​De minister van Buitenlandse Zaken, Europese Unie en Samenwerking, José Manuel Albares, heeft een telefoongesprek gehad met de president van de regering van Andalusië, Juan Manuel Moreno Bonilla, over het akkoord met betrekking tot Gibraltar. Albares legde uit dat...

Le chef des droits de l’ONU et des experts indépendants dénoncent la nouvelle loi géorgienne sur les « agents étrangers »

La loi sur la transparence de l’influence étrangère exige que les médias, les organisations non gouvernementales (ONG) et autres organisations à but non lucratif s’enregistrent comme « poursuivant les intérêts d’une puissance étrangère » s’ils reçoivent plus de 20...

« De Heilige Geest verandert ons leven » europahoy.news

Paus Franciscus leidt de Pinksterwake in Verona en moedigt, als bewijs van de transformerende kracht van de Heilige Geest, christenen aan open te staan ​​om de Geest hun hart te laten veranderen. Vaticaan nieuws Tijdens zijn homilie tijdens de Pinksterwake in...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.