AccueilNederlandRohingya-vluchtelingen in Bangladesh...

Rohingya-vluchtelingen in Bangladesh hebben dringend steun nodig nu de crises zich vermenigvuldigen: UNHCR

Het vluchtelingenagentschap van de VN, UNHCR, roept de internationale gemeenschap op om haar inzet voor de bijna een miljoen Rohingya-vluchtelingen die de vervolging in Myanmar zijn ontvlucht en naar buurland Bangladesh zijn gevlucht, te hernieuwen. Bronlink

Oorspronkelijk gepubliceerd in The European Times.

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Het hoofd van de VN-misdaadpreventie belooft meer samenwerking in Somalië europahoy.news

Tijdens een missie naar de Hoorn van Afrika benadrukte CEO Waly vrijdag dat “Somalië wordt geconfronteerd met enorme uitdagingen, variërend van terrorisme tot de heropleving van piraterij, armoede en de gevolgen van klimaatverandering..” Een ingewikkelde crisis In een gesprek met UN...

De Gaza-oorlog zou een veel bredere crisis in het Midden-Oosten kunnen aanwakkeren, waarschuwt VN-mensenrechtenchef europahoy.new

“Ik ben diep bezorgd dat elke vonk in dit kruitvat zou kunnen leiden tot een veel bredere brand.” Volker Türk vertelde de Raad voor de Mensenrechtenhet belangrijkste mensenrechtenforum van de VN. Volgens een schema update Met betrekking tot de...

Op 8 maart zal de paus biechten aan enkele gelovigen in een parochie in Rome europahoy.news

De elfde editie van "24 uur voor de Heer", het vasteninitiatief van gebed en verzoening ingesteld door paus Franciscus, wordt dit jaar gevierd van vrijdag 8 maart tot zaterdag 9 maart. Het gekozen thema is ‘Laten wij wandelen...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.