AccueilNederlandIsraël staat aan...

Israël staat aan de vooravond van een historische vrede met Saoedi-Arabië, kondigt Netanyahu aan bij de VN europahoy.new

“Deze vrede zal een grote bijdrage leveren aan het beëindigen van het Arabisch-Israëlische conflict en andere Arabische staten aanmoedigen om hun betrekkingen met Israël te normaliseren”, zei hij, eraan toevoegend dat het ook de vooruitzichten op vrede met de Palestijnen zal verbeteren.

De overeenkomst, zo benadrukte hij, « zal een bredere verzoening aanmoedigen tussen het jodendom en de islam, tussen Jeruzalem en Mekka, tussen de nakomelingen van Isaak en de nakomelingen van Ismaël. »

In zijn toespraak zei premier Netanyahu ook dat de geplande corridor die zich zou uitstrekken van Azië, het Arabische Schiereiland en Israël naar Europa, die werd besproken op de onlangs gehouden G20-top tussen hem, de Amerikaanse president Biden en premier Modi van India, zou het zeevervoer, het spoor, de communicatie en de energieconnectiviteit vergemakkelijken ten behoeve van meer dan twee miljard mensen.

Meer om verder te gaan…

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De 61e Algemene Vergadering van de CNBB rondt haar werkzaamheden europahoy.news af

De 61e Algemene Vergadering van de Braziliaanse Bisschoppenconferentie (CNBB) eindigt op vrijdag 19 april. Het aantal bisschoppen in het land bedraagt ​​482, waarvan er 316 het pastorale bestuur van een bepaalde kerk (bisdom en aartsbisdom) uitoefenen en nog...

De Regie der Gebouwen renoveert de verlichting in de Beeldentuin in Brussel (naast de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België)

Begin april 2024 is de Regie der Gebouwen gestart met de renovatiewerken aan de verlichting in de Beeldentuin in Brussel. Naast de plaatsing van nieuwe verlichting, zijn er ook bewakingscamera’s gepland om de beveiliging van de tuin te verzekeren....

Le plus vieux gorille du monde a 67 ans

Le zoo de Berlin fête le 67e anniversaire de Fatou le gorille. Elle est la plus âgée du monde, affirme le zoo. Fatou est née en 1957 et est arrivée au zoo de ce qui était alors Berlin-Ouest en...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.