AccueilNederlandHet gebed van...

Het gebed van de paus in Santa María Maggiore bij zijn terugkeer uit Marseille europahoy.news

Verklaring van www.vaticannews.va — cq5dam.thumbnail.cropped.750.422 Het gebed van de paus in de heilige Maria Major bij zijn terugkeer uit Marseille

Bij zijn terugkeer van zijn 44e apostolische reis naar Zuid-Frankrijk is de Heilige Vader niet opgehouden naar de Mariabasiliek te gaan om de Maagd Maria te bedanken voor het resultaat van zijn bezoek.

Vaticaans nieuws

Het gebed tot de Moeder van God, onfeilbaar voor paus Franciscus voor en na elke apostolische reis om de Maagd afspraken en bijeenkomsten toe te vertrouwen en haar vervolgens te bedanken voor haar bezoek. Dit gebeurde ook deze keer, bij terugkomst van een tweedaagse reis naar Marseille.

Een verklaring van het Vaticaanse persbureau, uitgegeven op de middag van deze zaterdag 23 september, meldt dat “paus Franciscus vanmiddag, na zijn terugkeer uit Marseille, zoals gebruikelijk aan het einde van elke apostolische reis, aankwam bij de basiliek van Santa María. La Mayor, waar hij stopte in gebed voor het icoon van de Maagd Redding van het Romeinse volk«.

Aan het einde van het bezoek aan de Romeinse basiliek keerde de paus, zo besluit de tekst, « terug naar het Vaticaan. »

Het werd voor het eerst gepubliceerd als Het gebed van de paus in Santa Maria Maggiore bij zijn terugkeer uit Marseille

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Afrikaanse vrouwen in de frontlinie van de vredeshandhaving europahoy.news

In 2022 was Baah een van de 173 Ghanese vrouwelijke vredeshandhavers die dienden in de VN-interimmissie in Libanon. Ze was ook een van de 6.200 geüniformeerde vrouwelijke vredessoldaten (militairen en politiepersoneel) die dienden in de twaalf vredesmissies ter...

EP-leden willen nauwkeurige etikettering van het ontbijt

De herziening beoogt een preciezere oorsprongsetikettering om consumenten te helpen een weloverwogen keuze te maken voor een bepaald aantal agrovoedingsproducten. Woensdag heeft de Commissie milieubeheer, volksgezondheid en voedselveiligheid haar standpunt over de herziening van de wet aangenomen EU handelsnormen voor...

Boheemse buurten en creatieve ruimtes europahoy.news

Ontdek de charme van Berlijn: Boheemse buurten en creatieve ruimtes Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is een levendige en levendige stad die door de jaren heen zijn Boheemse essentie en creatieve geest heeft weten te behouden. In de straten...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.