AccueilNederlandHet gebed van...

Het gebed van de paus in Santa María Maggiore bij zijn terugkeer uit Marseille europahoy.news

Verklaring van www.vaticannews.va — cq5dam.thumbnail.cropped.750.422 Het gebed van de paus in de heilige Maria Major bij zijn terugkeer uit Marseille

Bij zijn terugkeer van zijn 44e apostolische reis naar Zuid-Frankrijk is de Heilige Vader niet opgehouden naar de Mariabasiliek te gaan om de Maagd Maria te bedanken voor het resultaat van zijn bezoek.

Vaticaans nieuws

Het gebed tot de Moeder van God, onfeilbaar voor paus Franciscus voor en na elke apostolische reis om de Maagd afspraken en bijeenkomsten toe te vertrouwen en haar vervolgens te bedanken voor haar bezoek. Dit gebeurde ook deze keer, bij terugkomst van een tweedaagse reis naar Marseille.

Een verklaring van het Vaticaanse persbureau, uitgegeven op de middag van deze zaterdag 23 september, meldt dat “paus Franciscus vanmiddag, na zijn terugkeer uit Marseille, zoals gebruikelijk aan het einde van elke apostolische reis, aankwam bij de basiliek van Santa María. La Mayor, waar hij stopte in gebed voor het icoon van de Maagd Redding van het Romeinse volk«.

Aan het einde van het bezoek aan de Romeinse basiliek keerde de paus, zo besluit de tekst, « terug naar het Vaticaan. »

Het werd voor het eerst gepubliceerd als Het gebed van de paus in Santa Maria Maggiore bij zijn terugkeer uit Marseille

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De 61e Algemene Vergadering van de CNBB rondt haar werkzaamheden europahoy.news af

De 61e Algemene Vergadering van de Braziliaanse Bisschoppenconferentie (CNBB) eindigt op vrijdag 19 april. Het aantal bisschoppen in het land bedraagt ​​482, waarvan er 316 het pastorale bestuur van een bepaalde kerk (bisdom en aartsbisdom) uitoefenen en nog...

De Regie der Gebouwen renoveert de verlichting in de Beeldentuin in Brussel (naast de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België)

Begin april 2024 is de Regie der Gebouwen gestart met de renovatiewerken aan de verlichting in de Beeldentuin in Brussel. Naast de plaatsing van nieuwe verlichting, zijn er ook bewakingscamera’s gepland om de beveiliging van de tuin te verzekeren....

Le plus vieux gorille du monde a 67 ans

Le zoo de Berlin fête le 67e anniversaire de Fatou le gorille. Elle est la plus âgée du monde, affirme le zoo. Fatou est née en 1957 et est arrivée au zoo de ce qui était alors Berlin-Ouest en...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.