AccueilNederland‘Hervorming of breuk’,...

‘Hervorming of breuk’, zegt Guterres, die oproept tot een herinrichting van het multilateralisme voor de 21e eeuw.

Alleen vastberadenheid en toewijding kunnen een wereld redden die ‘losgeslagen’ raakt, zei secretaris-generaal António Guterres dinsdag, terwijl hij een harde boodschap overbracht aan de leiders die in New York bijeen waren: hervorm het multilaterale systeem en verenig je voor het algemeen belang.

Bronlink

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Waar moet ik nu heen? Vraag de inwoners van Gaza die zijn ontworteld door nieuwe Israëlische evacuatiebevelen europahoy.news

In Khan Younis meldde de Palestijnse vluchtelingenorganisatie van de VN (UNRWA) getuige te zijn geweest van ‘duizenden mensen die naar het westen vluchtten als onderdeel van de uittocht uit de zuidelijke stad van de enclave te midden van aanhoudende...

Vous pouvez louer cette propriété du roi Charles III -europeantimes.news-

En 2006, il achète une propriété en Roumanie qui comprend une maison, une forêt, une prairie à perte de vue et un atelier artisanal. Très probablement, jusqu'à présent, vous associiez uniquement la Transylvanie au comte Dracula. Il est temps d'ajouter à...

De Europese Commissie onderzoekt Delivery Hero en Glovo op mogelijke concurrentiebeperkende praktijken -europeantimes.news- europahoy.news

In een gedurfde stap om de concurrentie op de bloeiende online markt voor voedselbezorging veilig te stellen, is de Europese Commissie een formeel antitrustonderzoek gestart naar twee van Europa's grootste voedselbezorgbedrijven, Delivery Hero en Glovo. Dit onderzoek zou...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.