AccueilNederlandHerstel uw schuldenadvocaten...

Herstel uw schuldenadvocaten annuleren € 79.000 in Madrid met de tweedekanswet europahoy.new

/COMMUNICATIE/

Zijn staat van insolventie ontstond als gevolg van het aanvragen van een lening voor het opzetten van een bedrijf dat uiteindelijk werd gesloten.

Repara tu Deuda Abogados, het toonaangevende advocatenkantoor in Spanje op het gebied van de verwerking van de Tweede Kanswet, heeft een nieuwe schuldkwijtschelding in Madrid bereikt. Via het management van Repara tu Deuda Abogados heeft de Rechtbank van Koophandel nr. 18 van Madrid het voordeel van vrijstelling van niet-vervulde verplichtingen uitgevaardigd in het geval van een vrouw met een schuld van 79.000 euro die ze niet kon voldoen. ZIE OORDEEL

Zoals de advocaten van Repara tu Deuda uitleggen, luidt hun zaak als volgt: «hun staat van insolventie ontstond als gevolg van het aanvragen van krediet om een ​​bedrijf op te zetten. Aanvankelijk genereerde het de nodige inkomsten om de termijnen van de gevraagde leningen te betalen en de meest elementaire gezinsuitgaven te dekken. Er kwam echter een tijd dat het bedrijf schulden begon te genereren en ze werd gedwongen het te sluiten. Om zijn meest elementaire uitgaven te dekken, gebruikte hij creditcards met de bedoeling de gegenereerde rente terug te kunnen betalen als zijn financiële situatie verbeterde.

Zoals Repara tu Deuda stelt: “Spanje heeft in 2015 de Tweedekanswet. We hebben te maken met wetgeving die meer dan honderd jaar geleden in de Verenigde Staten is ontstaan, en alle soorten mensen die in een spiraal van overmatige schuldenlast terecht zijn gekomen, zijn verwelkomd. « De bedoeling ervan is om hen een tweede kans te bieden, zodat ze niet voor het leven verdronken hoeven te worden door schulden die ze niet kunnen overnemen. »

Herstel uw schuld Advocaten Het werd opgericht in september 2015 en was de pionier in de verwerking van deze wet. Tot op heden is het er al in geslaagd om het bedrag van 160 miljoen euro dat aan zijn klanten is vrijgesteld te overschrijden, waardoor het een leider is op deze markt voor het kwijtschelden van schulden van particulieren en zelfstandigen.

Het advocatenkantoor heeft meer dan 20.000 cliënten uit alle autonome gemeenschappen van Spanje. De voorspelling is dat dit cijfer zal blijven stijgen als gevolg van een grotere kennis van deze wet en ook als gevolg van het feit dat de vrijgesprokenen zelf hun succesverhaal uitleggen aan anderen die aarzelen om het proces wel of niet te starten.

Dankzij deze wetgeving kunnen zowel particulieren als zelfstandigen worden vrijgesteld van hun schulden, op voorwaarde dat ze aan een reeks vereisten voldoen. Daarvan is het essentieel dat de failliet een schuldenlast van niet meer dan 5 miljoen euro heeft, dat hij de afgelopen tien jaar niet is veroordeeld voor sociaal-economische misdaden en dat hij te goeder trouw handelt. Voor degenen die niet van deze tool kunnen profiteren, biedt het bedrijf ook de annulering van creditcards, doorlopende kaarten, minikredieten, leningen en hypotheken aan door de studie van de analyse van contracten ondertekend met banken en financiële entiteiten om te controleren of er een clausule is beledigend zijn en een klacht kunnen indienen bij Cofidis, Moneyman, WiZink, Carrefour, Vivus, Banco Santander, CaixaBank, BBVA, Banco Sabadell, myKredit, Kviku, enz.

fontein Communiceren

notificaLectura Repair your Debt Lawyers annuleert € 79.000 in Madrid met de tweedekanswet

Bronlink

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

« Spainskills is de beste showcase van talent voor beroepsopleiding » europahoy.news

Het startschot van vandaag voor de competitie Spainskills 2024, die de beste studenten en afgestudeerden in de beroepsopleiding van het land samenbrengt. Drie dagen lang zullen 529 deelnemers uit alle autonome gemeenschappen en steden elkaar ontmoeten op IFEMA...

Gaza : les meurtres de travailleurs humanitaires entraînent un arrêt temporaire des opérations de l’ONU après la tombée de la nuit

Cette décision permettra une évaluation plus approfondie des problèmes de sécurité qui affectent à la fois le personnel sur le terrain et les personnes qu'ils tentent de servir, a déclaré le porte-parole de l'ONU, Stéphane Dujarric. dit mercredi lors...

AI-model heeft potentieel om het risico op posttraumatische stressstoornis gerelateerd aan de bevalling te detecteren europahoy.new

Onderzoekers hebben een programma voor kunstmatige intelligentie (AI) aangepast om tekenen van bevallingsgerelateerde posttraumatische stressstoornis (CB-PTSD) te identificeren door korte verhalende verklaringen van patiënten die zijn bevallen te evalueren. Het programma identificeerde met succes een groot deel van...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.