AccueilNederlandHerstel uw schuldenadvocaten...

Herstel uw schuldenadvocaten annuleren € 178.069 in Barcelona (Catalonië) met de tweedekanswet europahoy.news

/COMMUNICATIE/

Toen hij nog maar 18 jaar oud was, vroegen zijn broers een hypotheek aan voor hun moeder, maar dat verliep niet zoals ze hadden gewild.

De rechtbank van eerste aanleg nr. 50 van Barcelona heeft het voordeel van exoneratie van niet-vervulde verplichtingen (BEPI) uitgevaardigd in de zaak van een man die aldus is vrijgesproken van een schuld van 178.069 euro. De zaak is behandeld door Repara tu Deuda Abogados, een toonaangevend advocatenkantoor in Spanje in de Tweedekanswet. ZIE OORDEEL

Zoals de advocaten van Repair Your Debt uitleggen: ‘vroegen zijn broers een hypotheek aan voor hun moeder. De schuldenaar was 18 jaar oud en begreep nog niet overal de details van. De lening met de hypotheek ging niet goed omdat ze die niet konden betalen en de failliete kwam uiteindelijk in een situatie van overmatige schuldenlast terecht.

De tweedekanswet De wet is in 2015 in Spanje in werking getreden en hoewel sommige mensen zich niet bewust zijn van het bestaan ​​van deze wetgeving, wenden steeds meer mensen zich tot dit mechanisme om de schulden kwijt te schelden die ze hebben aangegaan en die ze zich niet kunnen veroorloven.

De succesverhalen die via zinnen worden gedemonstreerd, zijn essentieel om vertrouwen te bieden aan degenen die hun kantoor benaderen. In deze zin besluiten sommige vrijgesprokenen bovendien hun verhaal in de eerste persoon te vertellen om anderen aan te moedigen het proces te beginnen en een impuls te geven aan degenen die twijfelen.

Tot nu toe heeft het advocatenkantoor ruim 160 miljoen euro kwijtgescholden aan zijn cliënten dankzij de toepassing van de Tweedekanswet. Meer dan 20.000 particulieren en zelfstandigen hebben erop vertrouwd dat de diensten van het bedrijf vanaf nul kunnen beginnen.

Bertín Osborne, nieuw beeld van Herstel uw schuldadvocatenwerkt samen met het advocatenkantoor om deze wetgeving dichter bij alle soorten doelgroepen te brengen. “We worden geconfronteerd met een instrument waarmee geruïneerde mensen – zo verklaren de advocaten – een nieuw leven kunnen beginnen. “Het is om deze reden dat het erg belangrijk is dat niemand in deze situatie achterblijft zonder te weten dat ze hun toevlucht kunnen nemen tot dit mechanisme, waardoor ze zichzelf kunnen reactiveren in de economie.”

Om van deze wetgeving te kunnen profiteren, is het noodzakelijk om vooraf aan een reeks vereisten te voldoen. In het algemeen is het voldoende dat de failliet geen schuld van meer dan 5 miljoen euro heeft opgebouwd, dat hij de afgelopen tien jaar niet is veroordeeld voor sociaal-economische misdrijven (zoals diefstal of fraude) en dat hij te goeder trouw handelt. te allen tijde geloof, zonder bezittingen of inkomsten te verbergen. Mensen die dit hulpmiddel niet kunnen gebruiken, kunnen hun creditcards, doorlopende kaarten, minileningen, leningen en hypotheken opzeggen. Om dit te doen zal het kantoor de contracten analyseren die zijn ondertekend met banken en financiële instellingen om te zien of er sprake is van misbruik en om claims te kunnen indienen tegen Cofidis, Moneyman, WiZink, Carrefour, Vivus, Banco Santander, CaixaBank, BBVA, Banco Sabadell , myKredit, Kviku, enz. .

fontein Communiceren

notificaLectura Herstel uw Schuld Advocaten annuleert € 178.069 in Barcelona (Catalonië) met de Tweede Kanswet

Bronlink

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De ‘irrationele, door het Westen geleide structuur’ van de Veiligheidsraad moet hervormd worden, zegt Noord-Korea tegen de VN europahoy.news

Om dit te bereiken moet de vertegenwoordiging van de ontwikkelingslanden, die de absolute meerderheid vormen bij de Verenigde Naties, worden uitgebreid en versterkt, zegt Kim Song, ambassadeur en permanente vertegenwoordiger van Noord-Korea bij de VN. “De kwestie die in de...

Le HCR est de plus en plus préoccupé par le sort des réfugiés fuyant la région du Karabakh

Quelque 19 000 réfugiés auraient quitté la région économique du Karabakh de la République d'Azerbaïdjan, dont de nombreuses personnes âgées, femmes et enfants. HCR La porte-parole Shabia Mantoo a appelé toutes les parties à protéger les civils et...

De crisis verdiept zich voor de kinderen van Mali, updates over de mensenrechten uit Brazilië en Montenegro europahoy.new

UNICEF De vertegenwoordiger in Mali, Pierre Ngom, vertelde verslaggevers in Genève dat alleen al deze maand tientallen kinderen zijn vermoord door niet-statelijke gewapende groepen in het noorden en midden van het land. Op 7 september eiste een aanval op...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.