AccueilNederlandHerstel uw schuldenadvocaten...

Herstel uw schuldenadvocaten annuleren € 178.069 in Barcelona (Catalonië) met de tweedekanswet europahoy.news

/COMMUNICATIE/

Toen hij nog maar 18 jaar oud was, vroegen zijn broers een hypotheek aan voor hun moeder, maar dat verliep niet zoals ze hadden gewild.

De rechtbank van eerste aanleg nr. 50 van Barcelona heeft het voordeel van exoneratie van niet-vervulde verplichtingen (BEPI) uitgevaardigd in de zaak van een man die aldus is vrijgesproken van een schuld van 178.069 euro. De zaak is behandeld door Repara tu Deuda Abogados, een toonaangevend advocatenkantoor in Spanje in de Tweedekanswet. ZIE OORDEEL

Zoals de advocaten van Repair Your Debt uitleggen: ‘vroegen zijn broers een hypotheek aan voor hun moeder. De schuldenaar was 18 jaar oud en begreep nog niet overal de details van. De lening met de hypotheek ging niet goed omdat ze die niet konden betalen en de failliete kwam uiteindelijk in een situatie van overmatige schuldenlast terecht.

De tweedekanswet De wet is in 2015 in Spanje in werking getreden en hoewel sommige mensen zich niet bewust zijn van het bestaan ​​van deze wetgeving, wenden steeds meer mensen zich tot dit mechanisme om de schulden kwijt te schelden die ze hebben aangegaan en die ze zich niet kunnen veroorloven.

De succesverhalen die via zinnen worden gedemonstreerd, zijn essentieel om vertrouwen te bieden aan degenen die hun kantoor benaderen. In deze zin besluiten sommige vrijgesprokenen bovendien hun verhaal in de eerste persoon te vertellen om anderen aan te moedigen het proces te beginnen en een impuls te geven aan degenen die twijfelen.

Tot nu toe heeft het advocatenkantoor ruim 160 miljoen euro kwijtgescholden aan zijn cliënten dankzij de toepassing van de Tweedekanswet. Meer dan 20.000 particulieren en zelfstandigen hebben erop vertrouwd dat de diensten van het bedrijf vanaf nul kunnen beginnen.

Bertín Osborne, nieuw beeld van Herstel uw schuldadvocatenwerkt samen met het advocatenkantoor om deze wetgeving dichter bij alle soorten doelgroepen te brengen. “We worden geconfronteerd met een instrument waarmee geruïneerde mensen – zo verklaren de advocaten – een nieuw leven kunnen beginnen. “Het is om deze reden dat het erg belangrijk is dat niemand in deze situatie achterblijft zonder te weten dat ze hun toevlucht kunnen nemen tot dit mechanisme, waardoor ze zichzelf kunnen reactiveren in de economie.”

Om van deze wetgeving te kunnen profiteren, is het noodzakelijk om vooraf aan een reeks vereisten te voldoen. In het algemeen is het voldoende dat de failliet geen schuld van meer dan 5 miljoen euro heeft opgebouwd, dat hij de afgelopen tien jaar niet is veroordeeld voor sociaal-economische misdrijven (zoals diefstal of fraude) en dat hij te goeder trouw handelt. te allen tijde geloof, zonder bezittingen of inkomsten te verbergen. Mensen die dit hulpmiddel niet kunnen gebruiken, kunnen hun creditcards, doorlopende kaarten, minileningen, leningen en hypotheken opzeggen. Om dit te doen zal het kantoor de contracten analyseren die zijn ondertekend met banken en financiële instellingen om te zien of er sprake is van misbruik en om claims te kunnen indienen tegen Cofidis, Moneyman, WiZink, Carrefour, Vivus, Banco Santander, CaixaBank, BBVA, Banco Sabadell , myKredit, Kviku, enz. .

fontein Communiceren

notificaLectura Herstel uw Schuld Advocaten annuleert € 178.069 in Barcelona (Catalonië) met de Tweede Kanswet

Bronlink

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Escalatie van het conflict gekoppeld aan de dodelijke dreiging van Mpox europahoy.news

Decennia lang heeft het conflict in het mineraalrijke oosten van de Democratische Republiek Congo geleid tot alarmerende niveaus van geweld, massale ontheemding, wijdverbreide ziekten, gendergerelateerd geweld en ernstige mentale trauma’s, aldus senior veiligheidsfunctionaris Dr. Adelheid Marschang Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). 'Chronische en...

Herstel uw schuldenadvocaten annuleren € 30.000 in Inca (Balearen) met de tweedekanswet europahoy.news

/COMMUNICATIE/ De schuldenaar, die momenteel haar ouderdomspensioen aan het ontvangen is, verloor haar baan en moest leningen aanvragen Herstel uw schuldhet toonaangevende advocatenkantoor in Spanje op het gebied van de Tweede Kanswet, is erin geslaagd een schuld van 30.000 euro...

« Buddha Boy » a été reconnu coupable d’agression sexuelle -europeantis.news-

Au Népal, un chef spirituel connu sous le nom de « Buddha Boy » a été condamné le 1St de juillet à 10 ans de prison pour agression sexuelle sur mineure, a rapporté l'Associated Press, citant un communiqué du...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.