AccueilNederlandFilipijnen: inheemse kennis...

Filipijnen: inheemse kennis wordt geconfronteerd met de klimaatcrisis

Lokale stamleider Jemuel Perino besprak het succes van lokale initiatieven, ondersteund door het Adaptation Fund Climate Change Innovation Accelerator (AFCIA) van het United Nations Development Program (UNDP), bij het voorlichten van zijn gemeenschap over effectieve technieken, preventie- en mitigatiemaatregelen om de groeiende gevolgen aan te pakken. […]

De post Filipijnen: inheemse kennis wordt geconfronteerd met de klimaatcrisis verscheen als eerste op Europa Vandaag Nieuws.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Mozambique roept op tot vertrouwen en wederzijds respect tussen de VN-leden europahoy.news

“Zelfs degenen die veel hebben, besteden, in plaats van vertrouwen en solidariteit op te bouwen, hun middelen aan het investeren in concurrentie die wordt aangewakkerd door wantrouwen”, zegt Filipe Jacinto Nyusi. In die zin benadrukte hij drie gebieden die dringend...

Guerre au Soudan : le « combat brutal » doit cesser alors que les souffrances des civils s’intensifient

Les civils continuent de payer un lourd tribut alors que la « violence insensée » entre armées rivales se poursuit au Soudan, a déclaré mercredi le chef des affaires politiques de l'ONU. Lien source Lien source

“De mensheid vestigt haar hoop niet langer op de VN”, zegt Zelensky tegen de Veiligheidsraad europahoy.new

“Ongeacht wie je bent, het huidige VN-systeem maakt je nog steeds minder invloedrijk dan het vetorecht van enkelen en misbruikt door één: Rusland. Dat gaat ten koste van alle andere leden van de VN”, zei hij via een...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.