AccueilNederlandEcotoerisme in Maleisië...

Ecotoerisme in Maleisië europahoy.news

Coral Reef-beeldbank/Yen-Yi Lee

In Maleisië is het toerisme een belangrijke economische sector en genereerde het in 2019 ruim 18 miljard dollar aan inkomsten.

Nadat de inkomsten tijdens de COVID-19-pandemie met 72 procent waren gekelderd, probeerden de Maleisische autoriteiten, met de hulp van het Sustainable Tourism Recovery-project van UNDP, de industrie nieuw leven in te blazen door een groenere welkomstmat aan te leggen voor toeristen en bezoekers van over de hele wereld.

Op Wereldtoerismedag, jaarlijks gevierd op 27 september, ontdek je hier hoe ze dat deden.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Joodse leider veroordeelt religieuze haatmisdrijven en roept op tot respect voor minderheidsreligies in Europa europahoy.new

Rabbi Avi Tawil sprak vorige week met hartstocht in het Europees Parlement en vestigde dringend de aandacht op de lange geschiedenis van antisemitische haatmisdrijven tegen zichtbaar Joodse kinderen over het hele continent. Hij traceerde de diepe wortels van...

De Joodse leider veroordeelt religieuze haatmisdrijven en roept op tot respect voor minderheidsreligies in Europa

Rabbi Avi Tawil sprak vorige week met hartstocht in het Europees Parlement en vestigde dringend de aandacht op de lange geschiedenis van antisemitische haatmisdrijven tegen zichtbaar Joodse kinderen over het hele continent. Hij traceerde de diepe wortels van...

Het aanpakken van de gezondheidseffecten van klimaatverandering en het opschalen van digitale klimaatactie in de schijnwerpers op COP28 europahoy.news

Voorafgaand aan de eerste ‘Gezondheidsdag’ op een VN-klimaatconferentie ondertekenden afgevaardigden een nieuwe verklaring over klimaat en gezondheid en bespraken ze afzonderlijk de rol die digitale technologie kan spelen in klimaatactie. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties verwelkomde de...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.