AccueilNederlandDr. Elseddik Haftar...

Dr. Elseddik Haftar in Europa, een diplomatiek offensief gericht op de strijd tegen terrorisme

Dr. Elseddik Haftar, een fervent verdediger van de ‘strijd tegen het terrorisme’, hanteert een communicatiestrategie om zijn politieke invloed op internationale schaal te vestigen. Na een tussenstop in Parijs op 10 september begaf hij zich naar het Europees Parlement in Straatsburg waar hij een toespraak hield. Hij ontmoette ook persoonlijkheden en Europese afgevaardigden. Vervolgens in september […]

Oorspronkelijk gepubliceerd in The European Times.

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Het verwelkomen van de kwetsbaren is leven in de stijl van het evangelie europahoy.new

Franciscus ontving in het Vaticaan de deelnemers aan de tweede editie van de "Cattedra dell'accoglienza" (voorzitter van welkom), die vandaag in Sacrofano wordt afgesloten. De uitnodiging die hij deed was niet het risico te lopen de dienstverlening aan...

Le changement climatique menace les antiquités

Une étude réalisée en Grèce montre comment les événements météorologiques affectent le patrimoine culturel La hausse des températures, la chaleur prolongée et la sécheresse affectent le changement climatique dans le monde entier. Aujourd'hui, la première étude menée en Grèce...

Ochtendkoffie verhoogt de niveaus van dit hormoon

De Russische gastro-enteroloog Dr. Dilyara Lebedeva zegt dat koffie in de ochtend een stijging van één hormoon kan veroorzaken: cortisol. Schade door cafeïne veroorzaakt, zoals de arts opmerkte, stimulatie van het zenuwstelsel. Dergelijke stimulatie kan een probleem...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.