AccueilNederlandalfabetiseringslessen voor Afghaanse...

alfabetiseringslessen voor Afghaanse meisjes en vrouwen europahoy.news

Meer dan 1.000 vrouwen en meisjes in de leeftijd van 15 tot 45 jaar leren nu voor het eerst in hun leven lezen, schrijven en rekenen via alfabetiseringslessen die worden ondersteund door de Educatieve, Wetenschappelijke en Culturele Organisatie van de Verenigde Naties.UNESCO).

Bi Bi, een 32-jarige kleermaker aan huis, deelde haar verhaal, dat veel voorkomt onder haar klasgenoten.

“Vroeger stond mijn vader mij niet toe om naar school te gaan, maar nu laat mijn man mij wel naar school gaan. UNESCO‘Neem lessen en leer,’ zei hij. “Ik heb negen kinderen: acht meisjes en één jongen. “Ik wil dat mijn dochters naar school gaan en ik wil ze helpen leren.”

Lees meer over het gemeenschapsprogramma van het bureau, hier.

Alle leerlingen van de geletterdheidsklassen van UNESCO gaan voor het eerst in hun leven naar school.

Alle leerlingen van de geletterdheidsklassen van UNESCO gaan voor het eerst in hun leven naar school.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Voorzitter Metsola van EUCO: De interne markt is de grootste economische motor van Europa

In haar toespraak voor de buitengewone Europese Raad die vandaag in Brussel werd gehouden, benadrukte de voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola, bijvoorbeeld de volgende kwesties: Verkiezingen voor het Europees Parlement “Binnen vijftig dagen zullen honderden miljoenen Europeanen naar de...

Un rapport de l’ONU détaille le « climat de peur » dans les zones occupées par la Russie en Ukraine

S'appuyant sur plus de 2 300 témoignages de victimes et de témoins, le rapport détaille les mesures prises par la Russie pour imposer la langue, la citoyenneté, les lois, le système judiciaire et les programmes éducatifs russes dans les...

Faith and Freedom Summit III, « Faire de celui-là un monde meilleur »

La coalition d'ONG du Faith and Freedom Summit III a conclu ses conférences en montrant l'impact et les défis des organisations confessionnelles au service de la communauté européenne. Dans un environnement accueillant et prometteur, dans les murs du Parlement européen, une...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.