AccueilNederlandRepareer uw schuld...

Repareer uw schuld Advocaten annuleren € 32.000 in Madrid met de Second Chance Law europahoy.news

/COMMUNICATIE/

De schuldenaar verloor een van de twee banen die hij had na het aanvragen van financiering voor een woning en een voertuig

Repareer uw schuld Abogados, het leidende advocatenkantoor in Spanje in de verwerking van de Second Chance-wet, heeft een kwijtschelding van schulden in Madrid bereikt. Via het management van Repara tu Deuda Abogados heeft de handelsrechtbank nr. 5 van Madrid het voordeel verleend van vrijstelling van de niet-voldane aansprakelijkheid in het geval van een man met een schuld van 32.000 euro die hij niet kon voldoen. ZIE ARREST

Zoals de advocaten van Repara tu Deuda uitleggen, is zijn zaak als volgt: «zijn staat van insolventie ontstond toen hij financiering vroeg voor de verkoop van een voertuig en een woning. In het begin had hij geen probleem met het afbetalen van de leningen. De schuldenaar verloor echter een van de twee banen die hij had, wat gevolgen had voor zijn inkomen. Hij kon de hypothecaire lening niet meer betalen, dus stelde hij een betalingsdatum vast door het huis op te leveren. De rest van de schuld kon niet worden betaald en hij vroeg om meer leningen om het te dekken en te overleven. Uiteindelijk was alles wat binnenkwam volledig bestemd voor de betaling van de kredieten en de gewone en terugkerende uitgaven van elke maand.

Volgens Repara tu Deuda, « Spanje opgenomen in zijn rechtssysteem de Wet op de tweede kans in 2015. Ze werd meer dan 100 jaar geleden geboren in de Verenigde Staten en werd verwelkomd door bekende figuren zoals Walt Disney of Steve Jobs, hoewel de meesten normale mensen zijn die in een situatie van overmatige schuldenlast terecht zijn gekomen zonder ernaar te hebben gezocht . De geest ervan is om een ​​tweede kans te bieden aan degenen die verdronken zijn door hun schulden en deze niet kunnen overnemen zonder te stoppen met het betalen van de basisdiensten van water, elektriciteit, gas, enz.

Repareer uw schuld advocaten Het begon zijn activiteit in september 2015 en is daarmee een pionier op deze markt. Sindsdien heeft hij veel mensen kunnen helpen die niet wisten hoe ze uit de overmatige schuldenlast moesten komen waarin ze zich bevonden. Tot nu toe heeft het door het bedrijf geannuleerde bedrag het bedrag van 160 miljoen euro overschreden.

Het advocatenkantoor heeft meer dan 20.000 cliënten uit de verschillende autonome gemeenschappen van Spanje. De voorspelling is dat dit cijfer geleidelijk zal blijven stijgen naarmate deze wet meer bekendheid krijgt en ook omdat veel van de vrijgesprokenen besluiten degenen die erover nadenken aan te moedigen om het proces te starten.

Dankzij deze wetgeving kunnen zowel particulieren als zelfstandigen van hun schulden worden verlost als ze aan een aantal basisvoorwaarden voldoen. In het algemeen is het voldoende dat de failliet de afgelopen tien jaar niet is veroordeeld voor sociaaleconomische misdrijven, dat hij altijd te goeder trouw handelt zonder activa of inkomsten te verbergen en dat het verschuldigde bedrag niet hoger is dan 5 miljoen euro. Degenen die geen gebruik kunnen maken van dit mechanisme, biedt het kantoor hen ook de mogelijkheid om creditcards, doorlopende kaarten, minikredieten, leningen en hypotheken te annuleren en Cofidis, Moneyman, WiZink, Carrefour, Vivus, Banco Santander, CaixaBank, BBVA, Banco Sabadell, myKredit, Kviku, enz.

fontein Communiceren

notificaLectura Repara tu Deuda Abogados annuleert €32.000 in Madrid met de Tweedekanswet

bron koppeling

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Voorzitter Metsola van EUCO: De interne markt is de grootste economische motor van Europa

In haar toespraak voor de buitengewone Europese Raad die vandaag in Brussel werd gehouden, benadrukte de voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola, bijvoorbeeld de volgende kwesties: Verkiezingen voor het Europees Parlement “Binnen vijftig dagen zullen honderden miljoenen Europeanen naar de...

Un rapport de l’ONU détaille le « climat de peur » dans les zones occupées par la Russie en Ukraine

S'appuyant sur plus de 2 300 témoignages de victimes et de témoins, le rapport détaille les mesures prises par la Russie pour imposer la langue, la citoyenneté, les lois, le système judiciaire et les programmes éducatifs russes dans les...

Faith and Freedom Summit III, « Faire de celui-là un monde meilleur »

La coalition d'ONG du Faith and Freedom Summit III a conclu ses conférences en montrant l'impact et les défis des organisations confessionnelles au service de la communauté européenne. Dans un environnement accueillant et prometteur, dans les murs du Parlement européen, une...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.