AccueilNederlandRepareer uw schuld...

Repareer uw schuld Advocaten annuleren € 23.000 in Oviedo (Asturië) met de Second Chance Law europahoy.news

/COMMUNICATIE/

Het beroepsleven van vrouwen bestaat uit contracten van zeer korte duur, wat voor grote economische instabiliteit zorgde

Repareer uw schuld Abogados, het leidende advocatenkantoor in Spanje in de verwerking van de Second Chance-wet, heeft een kwijtschelding van schulden bereikt in Oviedo (Asturië). Via het management van Repara tu Deuda Abogados, de Rechtbank van Koophandel nr. Voorhoofd. ZIE ARREST

Zoals de advocaten van Repair your Debt uitleggen, ziet zijn zaak er als volgt uit: «zijn staat van insolventie is ontstaan ​​door economische instabiliteit. Zijn werkzame leven zit vol met contracten van zeer korte duur. Om deze reden vroeg hij leningen aan en gebruikte hij zijn creditcard om zijn gewone en buitengewone uitgaven (zoals verhuizen) te dekken. Omdat hij zijn situatie niet zag verbeteren, wat zelfs tot periodes van werkloosheid leidde, raakte hij in een staat van overmatige schuldenlast.

Zoals ze zich herinneren van Repara tu Deuda, «Spanje opgenomen in zijn rechtssysteem de Wet op de tweede kans in 2015. Afkomstig uit de Verenigde Staten, waar het al meer dan 100 jaar van kracht is, is het wetgeving die is geaccepteerd door relevante figuren als Walt Disney of Steve Jobs. De meeste van degenen die naar haar toe zijn gekomen, zijn gewone mensen die per ongeluk in een situatie van overmatige schuldenlast terecht zijn gekomen, verdronken door betalingen die ze niet hebben kunnen doen ».

Repareer uw schuld advocaten Het begon zijn activiteit in september 2015. Vanaf dat moment heeft het tal van mensen die hen vertrouwden, geholpen om twijfels weg te nemen over de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor het tweedekansmechanisme. Meer dan 20.000 particulieren en freelancers hebben zich al in de handen van het juridische kabinet geplaatst om vanaf nul te beginnen.

Het advocatenkantoor heeft zich gepositioneerd als leider op de markt voor kwijtschelding van schulden voor particulieren en zelfstandigen. Tot op heden is het bedrag van 160 miljoen euro overschreden dat is vrijgesproken voor mensen die afkomstig zijn uit de verschillende autonome gemeenschappen. Er wordt ook groei verwacht als gevolg van het grote aantal aanvragen dat dagelijks binnenkomt en de procedures die al lopen.

Dankzij deze wetgeving kunnen particulieren en zelfstandigen worden vrijgesteld van hun schulden als ze eerder aan de volgende voorwaarden voldoen: te goeder trouw schuldenaar zijn, het verschuldigde bedrag van 5 miljoen euro niet overschrijden en niet veroordeeld zijn voor sociaaleconomische misdrijven in de tien laatste jaren. Voor degenen die niet via deze tool kunnen worden vrijgelaten, biedt het kantoor ook de mogelijkheid om creditcards, doorlopende kaarten, minileningen, leningen en hypotheken te annuleren door de contracten met banken en financiële instellingen te bestuderen om te controleren of er een clausule is beledigend en kunnen claimen tegen Cofidis, Moneyman, WiZink, Carrefour, Vivus, Banco Santander, CaixaBank, BBVA, Banco Sabadell, myKredit, Kviku, enz.

fontein Communiceren

notificaLectura Repara tu Deuda Abogados annuleert € 23.000 in Oviedo (Asturië) met de wet op de tweede kans

bron koppeling

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

In Athene de bijeenkomst van de oosters-katholieke bisschoppen van Europa europahoy.news

Van 18 tot 21 september werd in Athene de jaarlijkse bijeenkomst met ongeveer 60 bisschoppen en priesters gehouden, getiteld: "Het gezin in de context van de Oosters-Katholieke Kerken van Europa". Ook aanwezig waren nuntius Pawłowski, voorzitter van de...

Crédits à la consommation : pourquoi des règles européennes actualisées sont nécessaires

Les députés ont adopté de nouvelles règles pour protéger les consommateurs contre les dettes et les découverts liés aux cartes de crédit. Le Parlement a approuvé nouvelles règles de crédit à la consommation en septembre 2023, suite à un accord...

De enige manier om een ​​einde te maken aan het nucleaire risico “is het elimineren van kernwapens”: Guterres europahoy.news

Secretaris-generaal António Guterres deed zijn oproep dinsdag in een verklaring ter gelegenheid van de Internationale Dag voor de Totale Eliminatie van Kernwapens. Hij waarschuwde dat de zwaarbevochten vooruitgang die gedurende tientallen jaren is geboekt bij het voorkomen van het gebruik,...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.