AccueilNederlandRepareer uw schuld...

Repareer uw schuld Advocaten annuleren € 220.000 in Madrid met de Second Chance Law europahoy.news

/COMMUNICATIE/

De vrijgesproken partij kwam in een situatie van insolventie terecht die voortkwam uit haar staat van overmatige schuldenlast

Repareer uw schuld Abogados, het leidende advocatenkantoor in Spanje in de verwerking van de Second Chance-wet, heeft een nieuwe kwijtschelding van schulden bereikt in Madrid. Via het management van Repara tu Deuda Abogados heeft de Rechtbank van Eerste Aanleg nr. 11 van Madrid het voordeel van vrijstelling van de onbevredigde aansprakelijkheid (Bepi) verleend in het geval van een vrouw die een schuld van 220.000 euro had opgebouwd die ze niet kon gezicht. ZIE ARREST

Zoals de advocaten van Repair your Debt uitleggen, “deed de insolventiesituatie zich voor als gevolg van een staat van overmatige schuldenlast, waardoor het bedrijf geen lopende betalingen meer kon doen. Om deze reden besloot hij het proces te starten om te profiteren van de wet en zichzelf opnieuw te activeren in de economie.

Zoals opgemerkt door Repara tu Deuda, «was Spanje een van de landen van de Europese Unie die er het langst over deed om de Wet op de tweede kans doen in 2015. Het gaat over een mechanisme dat is gepland om een ​​uitweg te bieden aan individuen en zelfstandigen die verdrinken in betalingen die ze niet kunnen opbrengen ».

Naarmate de tijd verstrijkt, zijn steeds meer mensen op de hoogte van het bestaan ​​van deze wetgeving. Toch weten sommigen nog steeds niet dat het juist een mechanisme is dat de oplossing vormt voor al hun economische problemen. Het advocatenkantoor heeft meer dan 20.000 cliënten en de prognose is dat dit aantal zal blijven stijgen als gevolg van het grote aantal mensen dat dagelijks navraag doet en ook omdat de vrijgesprokenen besluiten om anderen aan te moedigen het proces te starten.

Repareer uw schuld advocaten Sinds de oprichting in september 2015 helpt het particulieren en zelfstandigen om van hun schulden af ​​te komen. Tot op heden is het er zelfs in geslaagd om meer dan 160 miljoen euro kwijt te schelden aan mensen die afkomstig zijn uit de verschillende autonome gemeenschappen van Spanje. Dit betekent dat ze uit de delinquentielijsten kunnen komen, geen verontrustende telefoontjes meer van banken en financiële instellingen kunnen ontvangen en mogelijk toekomstige activa op hun naam kunnen registreren.

Deze wetgeving stelt hen in staat om zonder schulden te leven als ze aan een reeks voorwaarden voldoen. In het algemeen is het van essentieel belang dat de failliet de afgelopen tien jaar niet is veroordeeld voor sociaaleconomische misdrijven, dat hij altijd te goeder trouw handelt en dat het verschuldigde bedrag niet hoger is dan 5 miljoen euro. Voor degenen die dit mechanisme niet kunnen gebruiken, biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om creditcards, doorlopende kaarten, minileningen, leningen en hypotheken te annuleren door Cofidis, Moneyman, WiZink, Carrefour, Vivus, Banco Santander, CaixaBank, BBVA, Banco Sabadell te claimen , myKredit, Kviku, enz.

fontein Communiceren

notificaLectura Repara tu Deuda Abogados annuleert € 220.000 in Madrid met de Tweedekanswet

bron koppeling

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Voorzitter Metsola van EUCO: De interne markt is de grootste economische motor van Europa

In haar toespraak voor de buitengewone Europese Raad die vandaag in Brussel werd gehouden, benadrukte de voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola, bijvoorbeeld de volgende kwesties: Verkiezingen voor het Europees Parlement “Binnen vijftig dagen zullen honderden miljoenen Europeanen naar de...

Un rapport de l’ONU détaille le « climat de peur » dans les zones occupées par la Russie en Ukraine

S'appuyant sur plus de 2 300 témoignages de victimes et de témoins, le rapport détaille les mesures prises par la Russie pour imposer la langue, la citoyenneté, les lois, le système judiciaire et les programmes éducatifs russes dans les...

Faith and Freedom Summit III, « Faire de celui-là un monde meilleur »

La coalition d'ONG du Faith and Freedom Summit III a conclu ses conférences en montrant l'impact et les défis des organisations confessionnelles au service de la communauté européenne. Dans un environnement accueillant et prometteur, dans les murs du Parlement européen, une...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.