AccueilNederlandRepareer uw schuld...

Repareer uw schuld Advocaten annuleren € 104.000 in Valencia met de Second Chance Law europahoy.news

/COMMUNICATIE/

De vrijgesproken persoon verwachtte een toename van zijn inkomen die niet uitkwam en hij raakte te diep in de schulden

De Rechtbank van Eerste Aanleg nr. 29 van Valencia heeft de Benefit of Exoneration of Unsatisfied Liabilities (BEPI) uitgevaardigd in het geval van een man die aldus is vrijgesproken van een schuld van 104.000 euro. De zaak is behandeld door Repara tu Deuda Abogados, een toonaangevend advocatenkantoor in Spanje in de Tweedekanswet. ZIE ARREST

Zoals uitgelegd door de advocaten van Repareer uw schuld«Zijn staat van insolventie ontstond toen hij financiering vroeg voor de aanschaf van consumptiegoederen, rekening houdend met het inkomen op dat moment en de voorspelling van een inkomensstijging met een toename van het aantal gewerkte uren in het bedrijf. Uiteindelijk is deze wijziging in uren niet doorgegaan, waardoor hun koopkracht en hun terugkeervermogen zijn verminderd. Om deze reden werd de betaling van krediettermijnen verbannen naar de gewone en terugkerende uitgaven van elke maand.

De wet op de tweede kans Het werd in 2015 goedgekeurd door het parlement van Spanje. Hoewel het waar is dat er nog steeds enige onwetendheid bestaat over het bestaan ​​ervan, is de realiteit dat steeds meer mensen proberen te profiteren van deze wetgeving om de schulden die ze hebben aangegaan kwijt te schelden. waar ze niet tegen kunnen. Meer dan 20.000 mensen hebben hun verhaal in de handen van het bedrijf gelegd om een ​​nieuwe start te maken in het economische leven.

Om het proces te laten slagen, is het essentieel om uzelf in handen te geven van een professioneel en gespecialiseerd advocatenkantoor. In die zin bevestigen echte aantoonbare succesverhalen dat we de juiste keuze hebben gemaakt en geen slachtoffer zijn van bedrog met valse informatie. Repareer daarom uw Schuldadvocaten publiceert alle vonnissen van de zaken waaraan zij hebben deelgenomen.

Bertín Osborne, het nieuwe imago van Repara tu Deuda Abogados, werkt samen met het advocatenkantoor zodat deze wetgeving steeds bekender wordt. « Dit is wetgeving – zeggen de advocaten – die veel geruïneerde mensen in staat stelt om uit de situatie van overmatige schuldenlast te komen waarin ze zich bevinden. Daarom is het zeer noodzakelijk om cijfers te hebben waarmee we zo ver mogelijk kunnen gaan.

Repareer uw schuld Abogados is een leider in de toepassing van de tweedekanswet in Spanje. En het is dat het het bedrag van 160 miljoen euro heeft overschreden dat is vrijgesproken van zijn klanten, die afkomstig zijn uit de verschillende autonome gemeenschappen. De prognose is dat dit aantal zal blijven groeien als gevolg van het hoge aantal zaken dat al in behandeling is en de vragen die dagelijks binnenkomen.

Om in aanmerking te komen voor de Tweedekanswet, moet u aan een reeks vereisten voldoen. In het algemeen is het voldoende dat de failliet de afgelopen tien jaar niet is veroordeeld voor sociaaleconomische misdrijven, dat hij te goeder trouw handelt zonder vermogen of inkomen te verbergen en dat het bedrag van de schuld niet hoger is dan 5 miljoen euro. Voor degenen die geen gebruik kunnen maken van dit mechanisme, biedt het kantoor ook de annulering van creditcards, doorlopende kaarten, minileningen, leningen en hypotheken aan, waarbij de contracten met banken en financiële instellingen worden geanalyseerd om te controleren of er sprake is van misbruikclausule en claim tegen Cofidis. , Moneyman, WiZink, Carrefour, Vivus, Banco Santander, CaixaBank, BBVA, Banco Sabadell, myKredit, Kviku, etc.

fontein Communiceren

notificaLectura Repara tu Deuda Abogados annuleert € 104.000 in Valencia met de Tweedekanswet

bron koppeling

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Voorzitter Metsola van EUCO: De interne markt is de grootste economische motor van Europa

In haar toespraak voor de buitengewone Europese Raad die vandaag in Brussel werd gehouden, benadrukte de voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola, bijvoorbeeld de volgende kwesties: Verkiezingen voor het Europees Parlement “Binnen vijftig dagen zullen honderden miljoenen Europeanen naar de...

Un rapport de l’ONU détaille le « climat de peur » dans les zones occupées par la Russie en Ukraine

S'appuyant sur plus de 2 300 témoignages de victimes et de témoins, le rapport détaille les mesures prises par la Russie pour imposer la langue, la citoyenneté, les lois, le système judiciaire et les programmes éducatifs russes dans les...

Faith and Freedom Summit III, « Faire de celui-là un monde meilleur »

La coalition d'ONG du Faith and Freedom Summit III a conclu ses conférences en montrant l'impact et les défis des organisations confessionnelles au service de la communauté européenne. Dans un environnement accueillant et prometteur, dans les murs du Parlement européen, une...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.