AccueilACTUALITEMillennials nemen het...

Millennials nemen het internet en de economie over

Als je een millennial bent, is de kans groot dat je is verteld dat je gerechtigd, lui en egoïstisch bent. Maar ondanks alle negativiteit is er één gebied waar millennials echt uitblinken: het internet veroveren.

Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, het worden van influencers op sociale media of het ontwikkelen van innovatieve nieuwe technologieën, millennials drukken hun stempel op de digitale wereld. En terwijl hun invloed blijft groeien, hebben ze ook een aanzienlijke invloed op de economie. Hier is een blik op hoe millennials het internet overnemen – en waarom dit belangrijk is voor de toekomst van de economie.

wK2TTsh4YdU5mk4iVL8mNeqKSBDMQK J8dkzsHk10Y94O Millennials nemen het internet en de economie over
Via Pixabay

Hoe millennials online hun stempel drukken

Het lijdt geen twijfel dat millennials de meest technisch onderlegde generatie zijn. Ze groeiden op in een tijd waarin internet mainstream begon te worden, en als gevolg daarvan voelen ze zich meer op hun gemak met technologie dan welke andere generatie dan ook. Dit comfortniveau met technologie heeft zich vertaald in verschillende manieren waarop millennials online hun stempel drukken.

Om te beginnen starten millennials hun bedrijf in een ongekend tempo. Sterker nog, volgens Forbes, zegt 44% van de millennial-ondernemers dat technologie het gemakkelijker heeft gemaakt om een ​​bedrijf te starten. Dankzij platforms als Kickstarter en Indiegogo is het voor millennial-ondernemers gemakkelijker dan ooit om financiering voor hun bedrijf te krijgen. En dankzij sociale mediaplatforms zoals Instagram en Snapchat is het voor hen gemakkelijker dan ooit om hun producten en diensten aan een breed publiek op de markt te brengen.

Beïnvloeders van sociale media

Naast het starten van hun bedrijf, worden millennials ook social media-influencers. Een social media influencer heeft een grote aanhang opgebouwd op social media en gebruikt dat platform om producten of diensten te promoten. Instagram is vooral populair onder sociale media beïnvloeders; influencers zeggen dat Instagram hun favoriete platform is om te gebruiken. En aangezien millennials de overgrote meerderheid van Instagram-gebruikers vormen, is het geen verrassing dat steeds meer van hen het platform gebruiken om hun merken op te bouwen en alles te promoten, van modemerken tot fitnessprogramma’s.

Millennials zijn de toekomst van nieuwe technologie

Millennials ontwikkelen ook innovatieve nieuwe technologieën. Millennials vormen nu bijvoorbeeld de meerderheid van de app-ontwikkelaars wereldwijd. Daarnaast zijn er veel succesvolle startups opgericht door millennial ondernemers; volgens Business Insider zijn bedrijven als Airbnb en Tumblr opgericht door millennials die een behoefte in de markt zagen en technologie gebruikten om daarin te voorzien.

Q k4VIvWJhRUbXUqIrtKZEd1TtrDBaoKF6 MjxIkhDDWE3sppQc1EGNB XQKhDinQ0CBsGsW9uwAnq TiokZw2fetKZxcpcZZgQCtZPTLiHrT6lNrkpD0IUI1tWDpK3 9QmOv1qO0TmBduRdnvR53tCHrQU a1IHwiE7 A7iCEJMgFfd61PIm0h7WIg Millennials nemen het internet en de economie over
Via Pixabay

De impact van millennial-invloed op de economie

Terwijl millennials hun invloed online blijven vergroten, hebben ze ook een aanzienlijke invloed op de economie. Misschien wel de meest voor de hand liggende manier waarop ze dit doen, is door hun bedrijf te starten; zoals we eerder vermeldden, zeggen millennial-ondernemers dat technologie het voor hen gemakkelijker heeft gemaakt om een ​​bedrijf te starten. En gezien het feit dat er nu alleen al in de Verenigde Staten meer dan 60 miljoen millennial-ondernemers zijn, heeft dat een aanzienlijke invloed op de banengroei en economische expansie.

Bovendien verandert de populariteit van social media-influencers de manier waarop bedrijven aan marketing en reclame doen. Met name werken veel bedrijven nu met social media-influencers in plaats van met traditionele beroemdheden om millennial-consumenten te bereiken.

Werken op afstand

Het internet heeft de manier waarop we werken volledig veranderd. We zijn niet langer gebonden aan fysieke kantoorruimte; in plaats daarvan kunnen we overal ter wereld werken, dankzij de kracht van internet. Deze flexibiliteit is vooral aantrekkelijk voor millennials, die waarde hechten werk leven balans en vrijheid ten opzichte van traditionele 9-tot-5 banen.

Als gevolg hiervan schuwen millennials steeds meer traditionele kantoorbanen ten gunste van afstandswerk. Uit een recent onderzoek bleek dat 42% van de millennials in plaats daarvan op afstand zou werken in plaats van op kantoor. En het zijn niet alleen freelancers en solopreneurs die overstappen op werken op afstand; steeds meer bedrijven bieden posities op afstand aan, en sommige gaan zelfs zo ver dat ze hun fysieke kantoorruimte helemaal opzij zetten.

Wat betekent deze verschuiving voor de economie? Ten eerste opent het kansen voor mensen die anders geen toegang zouden hebben tot goede banen. Locatie is niet langer een barrière voor werkgelegenheid; zolang je een sterke internetverbinding hebt, kun je overal werken.

Dit is vooral gunstig voor mensen die op het platteland of in kleine steden wonen, waar het moeilijk kan zijn om aan goede banen te komen. Het is ook geweldig voor ouders die thuis willen blijven met hun kinderen en mensen met een handicap of chronische ziekte die het moeilijk maken om het huis te verlaten.

Deze nieuwe manier van werken brengt natuurlijk enkele uitdagingen met zich mee. Ten eerste kan gemotiveerd blijven niet toegankelijk zijn als u zich niet in een traditionele kantooromgeving bevindt. En als je niet oppast, is het gemakkelijk om te comfortabel te worden en te verslappen.

Maar over het algemeen wegen de voordelen van werken op afstand ruimschoots op tegen de uitdagingen. En naarmate meer en meer millennials het personeelsbestand betreden, kunnen we alleen maar verwachten dat de trend van werken op afstand zal blijven groeien.

De toekomst van online marketing is hier

Het internet heeft het landschap van marketing en reclame volledig veranderd. Bedrijven zijn niet langer beperkt tot traditionele marketingmethoden, zoals gedrukte advertenties of tv-commercials. Bedrijven kunnen nu een breder publiek bereiken via online kanalen zoals sociale media, e-mailmarketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

En millennials lopen voorop.

Als de grootste generatie in de geschiedenis worden millennials snel de machtigste consumenten ter wereld. En ze gebruiken hun koopkracht om de economie opnieuw vorm te geven, inclusief hoe bedrijven hun producten en diensten op de markt brengen en verkopen.

Onderwijs wordt steeds toegankelijker

Het internet heeft het onderwijs toegankelijker gemaakt dan ooit tevoren. Als gevolg hiervan kan een groeiend aantal mensen profiteren van online leermogelijkheden die voorheen niet beschikbaar waren. Dit geldt met name voor millennials, van wie vaak wordt gedacht dat ze de meest technisch onderlegde generatie zijn.

Volgens een recent rapport van het National Center for Education Statistics heeft bijna 60% van de millennials ten minste één online cursus gevolgd. Dit wordt vergeleken met iets meer dan 50% van Gen Xers en 40% van babyboomers. Online leren is zo populair geworden dat het nu als mainstream wordt beschouwd.

Er zijn verschillende redenen waarom millennials zich aangetrokken voelen tot online leren. Voor velen is het gewoon handiger dan traditionele klassikale instructie. Met online cursussen, kunnen studenten in hun eigen tempo en schema studeren. Dit is ideaal voor millennials die vaak werk en andere verplichtingen in evenwicht moeten houden.

Daarnaast is online leren vaak goedkoper dan traditioneel onderwijs. Veel scholen en universiteiten bieden bijvoorbeeld kortingstarieven voor online studenten. En er zijn verschillende gratis online leermiddelen beschikbaar, zoals MOOC’s (Massive Open Online Courses). En het is zo gemakkelijk geworden dat je online live kunt chatten met je tutor of professor – iets dat voorheen niet mogelijk was! Jij kan lees hier meer over livechatsoftware.

Millennials hebben een grote invloed op de economie door onderwijs toegankelijker en betaalbaarder te maken. Nu steeds meer mensen online leren, beginnen bedrijven en organisaties dit op te merken. Als gevolg hiervan passen ze hun producten, diensten en marketinginspanningen aan om deze groeiende demografie aan te spreken.

Overheden en beleidsmakers

Niet alleen bedrijven worden getroffen door de opkomst van online leren. Ook overheden en beleidsmakers merken het op. Ze beginnen te investeren in digitale infrastructuur en initiatieven die online leren nog toegankelijker maken. Zo heeft de Europese Commissie verschillende initiatieven op het gebied van digitaal onderwijs gelanceerd, waaronder het EU Schoolnet-project, dat tot doel heeft de digitale geletterdheid en 21e-eeuwse vaardigheden van jongeren te bevorderen.

Virtuele Werkelijkheid En De Toekomst

De manier waarop we winkelen verandert. We zijn niet langer beperkt tot fysieke winkels of zelfs e-commercesites. Met de opkomst van virtual reality kunnen shoppers nu producten verkennen in een volledig meeslepende omgeving.

VR verstoort niet alleen de detailhandel. Ook de reisbranche zet technologie in om potentiële klanten te laten proeven van hun producten. Hotels en resorts creëren bijvoorbeeld virtual reality-ervaringen waarmee gebruikers verschillende locaties en accommodaties kunnen verkennen voordat ze een verblijf boeken.

cSa BDHbQBEP8 0K0dUkB2TVfKfC7m1kYjiw2Tq F 7 1LM7R0IKb16D3nIR8W0QAXBnf7ZdhmptCDJQaCi6iLR87SofM2VtTbN8g 82Hy ZSdsth1VXZacuMEyYTmb3qZn mrGrP1LCRflaU7p Apr8r4PPvEboh4R1C Cq 7ETlMQBFu8Hth2 gww Millennials nemen het internet en de economie over
Via Pixabay

Zelfs onroerend goed doet mee. Met VR kunnen huizenkopers virtuele rondleidingen door woningen maken voordat ze een bod uitbrengen.

Terwijl VR zich nog in de beginfase bevindt, is het duidelijk dat technologie een aanzienlijke impact heeft op de economie. En het wordt voornamelijk gedreven door millennials.

Als digital natives voelen millennials zich op hun gemak met nieuwe technologieën zoals VR. Ze nemen ook meer risico’s en omarmen verandering. Dat maakt ze perfecte early adopters van VR.

Als digital natives zijn millennials de eerste generatie die is opgegroeid met internet als onderdeel van hun dagelijks leven. Dit maakt hen bij uitstek gekwalificeerd om te profiteren van de mogelijkheden die het internet biedt. Van sociale media tot e-commerce, millennials lopen voorop bij het online creëren en consumeren van content. En als ze het personeelsbestand betreden, brengen ze hun technisch onderlegde vaardigheden mee.

Millennials zijn nu de grootste demografie van de beroepsbevolking en hebben een aanzienlijke invloed op de economie. Bedrijven die zich niet aanpassen aan de veranderende eisen van deze generatie zullen moeite hebben om relevant te blijven. Dus wat houdt de toekomst in voor millennials en internet? Alleen de tijd zal het leren, maar één ding is zeker: ze staan ​​klaar om de wereld zoals wij die kennen te veranderen.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De Europese Commissie onderzoekt Delivery Hero en Glovo op mogelijke concurrentiebeperkende praktijken -europeantimes.news- europahoy.news

In een gedurfde stap om de concurrentie op de bloeiende online markt voor voedselbezorging veilig te stellen, is de Europese Commissie een formeel antitrustonderzoek gestart naar twee van Europa's grootste voedselbezorgbedrijven, Delivery Hero en Glovo. Dit onderzoek zou...

La Commission européenne enquête sur Delivery Hero et Glovo pour d’éventuelles pratiques anticoncurrentielles -europeantis.news-

Dans une démarche audacieuse visant à sauvegarder la concurrence sur le marché en plein essor de la livraison de nourriture en ligne, la Commission européenne a lancé une enquête antitrust formelle sur deux des plus grandes sociétés de livraison...

La responsabilité de ce qui se passe n’incombe pas seulement aux dirigeants politiques -europeantis.news-

La Conférence des Églises européennes (KEK) a publié une déclaration condamnant l'attaque russe contre l'hôpital pour enfants Ohmatdet à Kiev. Son président est actuellement l'archevêque de Thyatire et de Grande-Bretagne Nikitas (Patriarcat œcuménique). Le texte déclare que « …...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.