AccueilACTUALITELuis F Salazar...

Luis F Salazar en Digital Art: « Ik hou ervan de toeschouwer de vrijheid te geven om mijn kunst te interpreteren »

Digitale kunst – Luis Fernando Salazar is een Colombiaanse hedendaagse kunstenaar die in zijn werk de kleuren en sensaties vastlegt, zegt hij: “Ik verbeeld graag de warmte van felle kleuren, de schoonheid van de wereld om ons heen“.

Schrijver van verzen, hij vond zijn inspiratie op 8-jarige leeftijd, tekenen. Op 16-jarige leeftijd begon hij korte verzen in klassieke poëzie te schrijven. Als liefhebber van de bergen en de natuur wilde hij zijn waarnemingen van de wereld om hem heen vastleggen in schilderen en tekenen.

994944 173488006176414 357135716 Luis F. Salazar en digitale kunst: "Ik hou ervan de toeschouwer de vrijheid te geven om mijn kunst te interpreteren"
Afbeelding tegoed: Luis Fernando Salazar (van zijn Facebook-account)

Hij was zeer bekwaam van kinds af aan en begon decoratieve voorwerpen voor Kerstmis te maken, terwijl hij ook pyrografie op hout leerde.

Dan, in dit steeds groter wordende digitale tijdperk, Digitale abstracte kunst is de focus van zijn werk geweest, zonder zijn affiniteit met penselen en doeken te verliezen. Met niet al te veel middelen besloot Salazar door te gaan met zijn inspiratie en creatie in digitale kunst door te componeren met verschillende methoden, bewerkingen, assemblages en diverse digitale technieken om een ​​verscheidenheid aan artistieke werken te creëren die zijn liefde uitdrukken, vooral voor de kleurrijke vormen, veel abstract en insinuerend, “Ik hou ervan de toeschouwer de vrijheid te geven om mijn kunst te interpreteren‘, vertelde hij aan The European Times.

Voor het eerst portretteert een redactiekamer deze werken en presenteert ze aan het publiek om te delen ter inspiratie.

Galerij LFS Luis F Salazar en digitale kunst: "Ik hou ervan de toeschouwer de vrijheid te geven om mijn kunst te interpreteren"
Luis F Salazar en Digital Art: « Ik hou ervan de toeschouwer de vrijheid te geven om mijn kunst te interpreteren » 3

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Voorzitter Metsola van EUCO: De interne markt is de grootste economische motor van Europa

In haar toespraak voor de buitengewone Europese Raad die vandaag in Brussel werd gehouden, benadrukte de voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola, bijvoorbeeld de volgende kwesties: Verkiezingen voor het Europees Parlement “Binnen vijftig dagen zullen honderden miljoenen Europeanen naar de...

Un rapport de l’ONU détaille le « climat de peur » dans les zones occupées par la Russie en Ukraine

S'appuyant sur plus de 2 300 témoignages de victimes et de témoins, le rapport détaille les mesures prises par la Russie pour imposer la langue, la citoyenneté, les lois, le système judiciaire et les programmes éducatifs russes dans les...

Les vaccins à ARNm peuvent-ils contribuer à stimuler la production animale ?

Des chercheurs de l’Université du Queensland affirment que la technologie des vaccins à ARNm pourrait jouer un rôle important dans l’augmentation de la production animale afin de répondre à la demande alimentaire mondiale. Vaches – photo d’illustration. Crédit image...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.