AccueilACTUALITEHoe de dood...

Hoe de dood te overleven, een boek dat « een veilige reis tussen levens » biedt

« How to Survive Death » gaat ook over de reis van de auteur, een autobiografie, van rebelse jeugd naar een bevredigend leven, waarbij hij anderen helpt hun volledige potentieel te bereiken. Tijdens die reis is hij nooit gestopt met zoeken naar betere antwoorden op de mysteries van het leven – oplossingen die consequent werken. Veel van degenen die het boek hebben gelezen, zullen u vertellen dat u die antwoorden erin kunt vinden.

Niels profiel How to Survive Death, een boek dat daarin voorziet "een veilige reis tussen levens"
Niels Kjeldsen, Creditfoto: NK

De dood kan als even natuurlijk worden beschouwd als het leven zelf. Er is geen leven zonder dood. Het begint en gaat een tijdje door, hopelijk lang, maar het eindigt zeker. En het is beter om te weten voordat het eindigt. Misschien kun je er iets over leren, iets dat niet zo erg is, iets zelfs magisch, dat de moeite waard is om te weten.” zegt Niels Kjeldsen, de auteur van het boek “Hoe de dood te overleven“.

In het laatste hoofdstuk “Wat u wel en niet moet doen als u het lichaam verlaat” Kjeldsen benadert de “drie delen van de mens” en laat doorschemeren dat je misschien klaar bent met uitgerust te zijn met “genoeg informatie om elk wezen te helpen dat het wil weten. Het garandeert een veilige reis tussen levens. Jij en je dierbaren hebben dat nodig.

In dit hectische leven waarin we leven, “kunnen er veel te veel dingen gebeuren, dus waarom niet aan de veilige kant blijven. Het is als een spirituele ‘levensverzekering’ die je krijgt”, zei Kjeldsen tegen The European Times.

hoe de dood te overleven cover2 Hoe de dood te overleven, een boek dat daarin voorziet "een veilige reis tussen levens"

Natuurlijk, zegt Kjeldsen, « je kunt het aan geluk overlaten en hopen dat alles goed gaat« , maar volgens de auteur die het onderwerp vele, vele jaren heeft bestudeerd « het is niet aan te raden. Hoop niet voordat je gaat, maar weet voordat je gaat” bevestigt met sereniteit en zekerheid.

Na de dood, of het lichaam nu wordt gecremeerd of begraven, weten we dat vlees vergaat. “Maar hoe zit het met de geest die het lichaam bezielde, die het persoonlijkheid gaf? Wat gebeurt ermee na de dood van het lichaam? Sommigen noemen deze entiteit die het lichaam bestuurt de geest of ziel‘, zegt de auteur.

Anderen gebruiken andere namen. Hoe komt het dat er zoveel verschillende meningen zijn over zo’n belangrijk onderwerp? Dit is wat in dit boek aan de orde komt. In het laatste hoofdstuk vindt u lichaam, geest en ziel in detail gedefinieerd met de juiste referenties.

De wetenschap is er al heel lang niet in geslaagd de geest te herkennen, om de eenvoudige reden dat de geest niet-fysiek is, en de wetenschap heeft zich te vaak uitsluitend met het materiële universum beziggehouden. Echter, Niels Kjeldsen vervolgt, “het technologische tijdperk is eindelijk ver genoeg gevorderd om te bewijzen dat er een spiritueel aspect aan het leven is en dat het gemeten kan worden“.

De aanleiding voor dit boek“, vertelt de auteur “is om te verduidelijken waar de ziel heen gaat nadat het lichaam dood is“. Waarom wil men het weten? Nou, als je een bepaalde leeftijd bereikt of te veel dierbaren verliest, wordt de dood je in het gezicht gegooid, of je het nu leuk vindt of niet. Het is de moeite waard om te weten dat « de dood is misschien niet zo erg als je hebt laten gelovenconcludeert.

Je hebt geen instructieboek gekregen over hoe je het leven moet leiden toen je geboren werd, maar je hebt gaandeweg genoeg advies gekregen – goed of slecht. Er is helemaal geen instructie geweest over hoe je het einde van dit leven goed moet aanpakkenNiels vertelt me, “dit boek herstelt de omissie“.

Ik moet zeggen dat Niels me met het snoepje had achtergelaten op twee centimeter van mijn lippen, en nu kan ik je vertellen, na de gemakkelijk en boeiend lezen van de 117 pagina’s, Dat dit boek is zeker voor jou, of je het nu gelooft of niet. Ik hoop dat u ook geniet van het lezen.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

« Spainskills is de beste showcase van talent voor beroepsopleiding » europahoy.news

Het startschot van vandaag voor de competitie Spainskills 2024, die de beste studenten en afgestudeerden in de beroepsopleiding van het land samenbrengt. Drie dagen lang zullen 529 deelnemers uit alle autonome gemeenschappen en steden elkaar ontmoeten op IFEMA...

Gaza : les meurtres de travailleurs humanitaires entraînent un arrêt temporaire des opérations de l’ONU après la tombée de la nuit

Cette décision permettra une évaluation plus approfondie des problèmes de sécurité qui affectent à la fois le personnel sur le terrain et les personnes qu'ils tentent de servir, a déclaré le porte-parole de l'ONU, Stéphane Dujarric. dit mercredi lors...

AI-model heeft potentieel om het risico op posttraumatische stressstoornis gerelateerd aan de bevalling te detecteren europahoy.new

Onderzoekers hebben een programma voor kunstmatige intelligentie (AI) aangepast om tekenen van bevallingsgerelateerde posttraumatische stressstoornis (CB-PTSD) te identificeren door korte verhalende verklaringen van patiënten die zijn bevallen te evalueren. Het programma identificeerde met succes een groot deel van...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.