AccueilNederlandHet geheime leven...

Het geheime leven van Venezolaanse migranten op Curaçao europahoy.news

Génesis, haar echte naam, is een van de meer dan zeven miljoen mensen die Venezuela de afgelopen jaren hebben verlaten als gevolg van politieke onrust, sociaaleconomische instabiliteit en de aanhoudende humanitaire crisis in het Zuid-Amerikaanse land.

Curaçao is een populaire toeristische bestemming in het Caribisch gebied.

Volgens het Missing Migrants Project van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) van de VN zijn vorig jaar minstens 321 migranten vermist of overleden in het Caribisch gebied, het hoogste aantal in bijna 20 jaar.

Génesis, haar man en hun pasgeboren baby hebben steun gekregen van IOM bij het opbouwen van een nieuw leven op Curaçao.

Lees hier meer van haar verhaal.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

« Spainskills is de beste showcase van talent voor beroepsopleiding » europahoy.news

Het startschot van vandaag voor de competitie Spainskills 2024, die de beste studenten en afgestudeerden in de beroepsopleiding van het land samenbrengt. Drie dagen lang zullen 529 deelnemers uit alle autonome gemeenschappen en steden elkaar ontmoeten op IFEMA...

Gaza : les meurtres de travailleurs humanitaires entraînent un arrêt temporaire des opérations de l’ONU après la tombée de la nuit

Cette décision permettra une évaluation plus approfondie des problèmes de sécurité qui affectent à la fois le personnel sur le terrain et les personnes qu'ils tentent de servir, a déclaré le porte-parole de l'ONU, Stéphane Dujarric. dit mercredi lors...

AI-model heeft potentieel om het risico op posttraumatische stressstoornis gerelateerd aan de bevalling te detecteren europahoy.new

Onderzoekers hebben een programma voor kunstmatige intelligentie (AI) aangepast om tekenen van bevallingsgerelateerde posttraumatische stressstoornis (CB-PTSD) te identificeren door korte verhalende verklaringen van patiënten die zijn bevallen te evalueren. Het programma identificeerde met succes een groot deel van...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.