AccueilNederlandHet geheime leven...

Het geheime leven van Venezolaanse migranten op Curaçao europahoy.news

Génesis, haar echte naam, is een van de meer dan zeven miljoen mensen die Venezuela de afgelopen jaren hebben verlaten als gevolg van politieke onrust, sociaaleconomische instabiliteit en de aanhoudende humanitaire crisis in het Zuid-Amerikaanse land.

Curaçao is een populaire toeristische bestemming in het Caribisch gebied.

Volgens het Missing Migrants Project van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) van de VN zijn vorig jaar minstens 321 migranten vermist of overleden in het Caribisch gebied, het hoogste aantal in bijna 20 jaar.

Génesis, haar man en hun pasgeboren baby hebben steun gekregen van IOM bij het opbouwen van een nieuw leven op Curaçao.

Lees hier meer van haar verhaal.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De enige manier om een ​​einde te maken aan het nucleaire risico “is het elimineren van kernwapens”: Guterres europahoy.news

Secretaris-generaal António Guterres deed zijn oproep dinsdag in een verklaring ter gelegenheid van de Internationale Dag voor de Totale Eliminatie van Kernwapens. Hij waarschuwde dat de zwaarbevochten vooruitgang die gedurende tientallen jaren is geboekt bij het voorkomen van het gebruik,...

Ukraine : Les viols et les tortures perpétrés par les forces russes se poursuivent, rapportent des experts des droits de l’homme

Membres de Commission d'enquête internationale indépendante sur l'Ukraine dit le Conseil des droits de l'homme de l'ONU à Genève, ils ont documenté des attaques à l'arme explosive contre des immeubles d'habitation, des infrastructures civiles et des institutions médicales, ainsi...

Vrij verkeer: de Schengenhervorming om grenscontroles alleen als laatste redmiddel te garanderen

Europarlementariërs in de Commissie Burgerlijke Vrijheden steunden voorstellen dat grenscontroles binnen de Schengenruimte voor vrij verkeer alleen opnieuw kunnen worden ingevoerd als dit absoluut noodzakelijk is. Woensdag keurden de EP-leden een ontwerprapport over de hervorming van de Schengengrenscode goed met...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.