AccueilNederlandFIBA en wereldwijde...

FIBA en wereldwijde leveranciers werken samen om nieuwe LED-rugleuning europahoy.news te lanceren

FIBA, de organisatie die basketbal regeert, heeft de krachten gebundeld met twee van haar wereldwijde leveranciers, Schelde Sports en Unilumin Sports, om een ​​innovatieve LED-rugleuning te introduceren. De Super SAM 325 PRO LED markeert een mijlpaal omdat hij het eerste LED-display is dat in een rugleuning is geïntegreerd. Het zal prominent tentoongesteld worden tijdens het FIBA ​​Wereldkampioenschap Basketbal in 2023.

Olivier Esteves, CEO van Schelde Sports, sprak zijn gezamenlijke doel met FIBA ​​uit om basketbal op grote schaal te koesteren en te populariseren. Esteves uitte zijn trots toen hij de innovatieve Super SAM 325 PRO LED introduceerde op een prestigieus evenement als de FIBA ​​Basketball World Cup.

James Li, vice-president van Unilumin, benadrukte hun langdurige rol als FIBA’s officiële LED-partner sinds 2019 en hun voortdurende inzet om de kijkerservaring te verbeteren door middel van geavanceerde displayoplossingen. Li benadrukte dat het samenbrengen van basketbal van wereldklasse met zijn geavanceerde technologie de toewijding van zowel Unilumins als FIBA ​​aantoont om een ​​boeiend spektakel te leveren dat een internationaal podiumevenement waardig is.
De Super SAM 325 PRO LED wordt geleverd met veiligheidsvoorzieningen, waaronder speciaal ontworpen ruitvormige vulling en een scheidbare ring die in meerdere richtingen kan bewegen. Dit maakt het een van de veiligste back-ups die op de markt verkrijgbaar zijn.

Frank Leenders, CEO van FIBA Media en Marketing Services spraken hun waardering uit voor de relaties die FIBA ​​heeft opgebouwd met haar wereldwijde partners en leveranciers. Hij benadrukte ook de voldoening om twee van deze partners, Schelde Sports en Unilumin Sports, te zien samenwerken om een ​​dergelijk product te creëren.

Leenders zei dat deze LED-goedkeuring kansen biedt voor merkbekendheid voor andere mondiale partners, wat resulteert in een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

De Super SAM 325 PRO LED zal op alle locaties worden gebruikt tijdens het FIBA ​​Wereldkampioenschap Basketbal 2023. Het toernooi zal van 25 augustus tot 10 september plaatsvinden in de Filippijnen, Japan en Indonesië.

Over het FIBA ​​Wereldkampioenschap Basketbal 2023
De 19e editie van FIBA’s vlaggenschipevenement, de FIBA ​​Basketball World Cup, vindt van 25 augustus tot 10 september voor het eerst plaats in drie gastlanden: de Filippijnen, Japan en Indonesië.

Voor meer informatie over het FIBA ​​Wereldkampioenschap Basketbal 2023, bezoek www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023 of volg het FIBA ​​WK Basketbal 2023 op Facebook, Twitteren, instagram En YouTube.Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Mozambique roept op tot vertrouwen en wederzijds respect tussen de VN-leden europahoy.news

“Zelfs degenen die veel hebben, besteden, in plaats van vertrouwen en solidariteit op te bouwen, hun middelen aan het investeren in concurrentie die wordt aangewakkerd door wantrouwen”, zegt Filipe Jacinto Nyusi. In die zin benadrukte hij drie gebieden die dringend...

Guerre au Soudan : le « combat brutal » doit cesser alors que les souffrances des civils s’intensifient

Les civils continuent de payer un lourd tribut alors que la « violence insensée » entre armées rivales se poursuit au Soudan, a déclaré mercredi le chef des affaires politiques de l'ONU. Lien source Lien source

“De mensheid vestigt haar hoop niet langer op de VN”, zegt Zelensky tegen de Veiligheidsraad europahoy.new

“Ongeacht wie je bent, het huidige VN-systeem maakt je nog steeds minder invloedrijk dan het vetorecht van enkelen en misbruikt door één: Rusland. Dat gaat ten koste van alle andere leden van de VN”, zei hij via een...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.