AccueilNederlandVeel EU-lidstaten lopen...

Veel EU-lidstaten lopen het risico de doelstellingen voor afvalrecycling niet te halen

NieuwsberichtGepubliceerd op 08 juni 2023 ImageLena Willryd, Sustainably Yours/EEA Afval verminderen of de waarde ervan terugwinnen door de levensduur van producten te verlengen of te recyclen zijn belangrijke onderdelen van Europa’s inspanningen om een ​​circulaire economie te creëren die bijdraagt ​​aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de Europese Green Deal. Volgens de beoordeling van het Europees Milieuagentschap, die vandaag is gepubliceerd, zijn er echter veel EU-lidstaten […]

Oorspronkelijk gepubliceerd in The European Times.

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De Europese Commissie onderzoekt Delivery Hero en Glovo op mogelijke concurrentiebeperkende praktijken -europeantimes.news- europahoy.news

In een gedurfde stap om de concurrentie op de bloeiende online markt voor voedselbezorging veilig te stellen, is de Europese Commissie een formeel antitrustonderzoek gestart naar twee van Europa's grootste voedselbezorgbedrijven, Delivery Hero en Glovo. Dit onderzoek zou...

La Commission européenne enquête sur Delivery Hero et Glovo pour d’éventuelles pratiques anticoncurrentielles -europeantis.news-

Dans une démarche audacieuse visant à sauvegarder la concurrence sur le marché en plein essor de la livraison de nourriture en ligne, la Commission européenne a lancé une enquête antitrust formelle sur deux des plus grandes sociétés de livraison...

Bossen lopen een steeds groter risico op bosbranden en ongedierte als gevolg van de klimaatverandering europahoy.new

“Bossen en bomen zijn essentiële componenten van agrofoodsystemen. “Het verwijderen van bosbedekking, vooral in de tropen, verhoogt de lokale temperaturen en verandert de regenpatronen op manieren die de lokale effecten van de mondiale klimaatverandering verergeren, met mogelijk ernstige...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.