AccueilNederlandVeel EU-lidstaten lopen...

Veel EU-lidstaten lopen het risico de doelstellingen voor afvalrecycling niet te halen

NieuwsberichtGepubliceerd op 08 juni 2023 ImageLena Willryd, Sustainably Yours/EEA Afval verminderen of de waarde ervan terugwinnen door de levensduur van producten te verlengen of te recyclen zijn belangrijke onderdelen van Europa’s inspanningen om een ​​circulaire economie te creëren die bijdraagt ​​aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de Europese Green Deal. Volgens de beoordeling van het Europees Milieuagentschap, die vandaag is gepubliceerd, zijn er echter veel EU-lidstaten […]

Oorspronkelijk gepubliceerd in The European Times.

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Voorzitter Metsola van EUCO: De interne markt is de grootste economische motor van Europa

In haar toespraak voor de buitengewone Europese Raad die vandaag in Brussel werd gehouden, benadrukte de voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola, bijvoorbeeld de volgende kwesties: Verkiezingen voor het Europees Parlement “Binnen vijftig dagen zullen honderden miljoenen Europeanen naar de...

Un rapport de l’ONU détaille le « climat de peur » dans les zones occupées par la Russie en Ukraine

S'appuyant sur plus de 2 300 témoignages de victimes et de témoins, le rapport détaille les mesures prises par la Russie pour imposer la langue, la citoyenneté, les lois, le système judiciaire et les programmes éducatifs russes dans les...

Faith and Freedom Summit III, « Faire de celui-là un monde meilleur »

La coalition d'ONG du Faith and Freedom Summit III a conclu ses conférences en montrant l'impact et les défis des organisations confessionnelles au service de la communauté européenne. Dans un environnement accueillant et prometteur, dans les murs du Parlement européen, une...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.