AccueilNederlandDegenen die in...

Degenen die in Turkije zijn beboet voor het niet volgen van de regels tijdens de pandemie, kunnen hun geld terugkrijgen

Mensen die in Turkije zijn beboet omdat ze zich tijdens de COVID-19-pandemie niet aan de regels hebben gehouden, kunnen het betaalde bedrag terugvragen, meldt de elektronische editie van de Turkse krant Hurriyet.

Volgens een uitspraak van het Grondwettelijk Hof kunnen de bestuurlijke boetes die tijdens de coronapandemie zijn opgelegd in verband met de mondkapjesplicht en andere verboden, weer worden ingevoerd. Het besluit, genomen in verband met een beroep bij het Grondwettelijk Hof, werd gepubliceerd in de Turkse Staatscourant.

Zo krijgen personen die tijdens de pandemieperiode administratieve boetes hebben betaald, de bedragen terug die ze hebben betaald.

Voor degenen die de aan hen opgelegde boetes niet hebben betaald, onderneemt de Belastingdienst geen vervolgactie en worden de boetes automatisch geschrapt.

Foto door cottonbro studio: https://www.pexels.com/photo/people-wearing-diy-masks-3951628/

Oorspronkelijk gepubliceerd in The European Times.

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Vrede voor Azië roept op tot belangrijke conferentie over minderheidsrechten in Zuid-Azië -europeantimes.news- europahoy.new

Genève, 12 juli 2024 – Peace for Asia was gastheer van een cruciaal evenement met de titel “Minority Rights in South Asia” in Genève, waarbij de aandacht werd gevestigd op de urgente problemen waarmee etnische en sektarische gemeenschappen in...

Peace for Asia organise une conférence clé sur les droits des minorités en Asie du Sud -europeantimes.news-

Genève, le 12 juillet 2024 – Peace for Asia a organisé à Genève un événement crucial intitulé « Droits des minorités en Asie du Sud », attirant l'attention sur les problèmes urgents auxquels sont confrontées les communautés ethniques et...

Dwangarbeid is geïnstitutionaliseerd en gevaarlijk, waarschuwt VN-mensenrechtenbureau europahoy.new

In een rapport gebaseerd op 183 interviews met slachtoffers en getuigen van dwangarbeid die erin slaagden de DVK te ontvluchten en nu in het buitenland wonen, OHCHR citeerde de getuigenis van één persoon dat als een dagelijks werkquotum niet...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.