AccueilNederlandDegenen die in...

Degenen die in Turkije zijn beboet voor het niet volgen van de regels tijdens de pandemie, kunnen hun geld terugkrijgen

Mensen die in Turkije zijn beboet omdat ze zich tijdens de COVID-19-pandemie niet aan de regels hebben gehouden, kunnen het betaalde bedrag terugvragen, meldt de elektronische editie van de Turkse krant Hurriyet.

Volgens een uitspraak van het Grondwettelijk Hof kunnen de bestuurlijke boetes die tijdens de coronapandemie zijn opgelegd in verband met de mondkapjesplicht en andere verboden, weer worden ingevoerd. Het besluit, genomen in verband met een beroep bij het Grondwettelijk Hof, werd gepubliceerd in de Turkse Staatscourant.

Zo krijgen personen die tijdens de pandemieperiode administratieve boetes hebben betaald, de bedragen terug die ze hebben betaald.

Voor degenen die de aan hen opgelegde boetes niet hebben betaald, onderneemt de Belastingdienst geen vervolgactie en worden de boetes automatisch geschrapt.

Foto door cottonbro studio: https://www.pexels.com/photo/people-wearing-diy-masks-3951628/

Oorspronkelijk gepubliceerd in The European Times.

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Voorzitter Metsola van EUCO: De interne markt is de grootste economische motor van Europa

In haar toespraak voor de buitengewone Europese Raad die vandaag in Brussel werd gehouden, benadrukte de voorzitter van het Europees Parlement, Roberta Metsola, bijvoorbeeld de volgende kwesties: Verkiezingen voor het Europees Parlement “Binnen vijftig dagen zullen honderden miljoenen Europeanen naar de...

Un rapport de l’ONU détaille le « climat de peur » dans les zones occupées par la Russie en Ukraine

S'appuyant sur plus de 2 300 témoignages de victimes et de témoins, le rapport détaille les mesures prises par la Russie pour imposer la langue, la citoyenneté, les lois, le système judiciaire et les programmes éducatifs russes dans les...

Faith and Freedom Summit III, « Faire de celui-là un monde meilleur »

La coalition d'ONG du Faith and Freedom Summit III a conclu ses conférences en montrant l'impact et les défis des organisations confessionnelles au service de la communauté européenne. Dans un environnement accueillant et prometteur, dans les murs du Parlement européen, une...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.