AccueilNederlandTonia Kiousopoulou, keizer...

Tonia Kiousopoulou, keizer of manager: macht en politieke ideologie in Byzantium vóór 1453. La Pomme d’or, Genève 2011.

http://www.pommedor.ch/emperor.html Byzantium in de 15e eeuw wordt te gemakkelijk afgedaan als het anachronistische staartstuk van een oud oecumenisch rijk, waarvan de enige verworvenheden, afgezien van de heroïsche laatste stand van Constantinopel in 1453, de bijdrage van het literaire hellenisme aan het humanisme van de renaissance, en het behoud van de orthodoxie tegen de aantasting van het katholicisme. Dit boek betoogt […]

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Oekraïense vluchtelingen in de EU hebben meer steun nodig

Vandaag lanceert Caritas Europa haar nieuwe analyse over de implementatie van de Tijdelijke Beschermingsrichtlijn (TPD), gebaseerd op een enquête uitgevoerd in 21 landen. Een grote meerderheid van de vluchtelingen heeft moeite om toegang te krijgen tot betaalbare huisvesting...

Resultaten van de veiling van schatkistcertificaten van 06 juni 2023

Het Federaal Agentschap van de Schuld kondigt aan dat het de biedingen op de veiling van schatkistcertificaten van vandaag voor een totaalbedrag van 2,195 miljard euro heeft aanvaard. Dit bedrag is als volgt over de lijnen verdeeld: ISIN-code: BE0312790620...

Resultaten van de aanbesteding van Schatkistcertificaten van 06 juni 2023

Het Federaal Agentschap van de Schuld deelt mee dat het vandaag voor een totaalbedrag van EUR 2.195 miljard in Schatkistcertificaten heeft aanbesteed, als volgt verdeeld over de lijnen : ISIN Code : BE0312790620 - 14/09/2023Opgenomen (EUR miljard) : 0.955Gew. gemid....

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.