AccueilNederlandScientology ontving speciale...

Scientology ontving speciale groeten in Spanje voor de 112e verjaardag van haar grondlegger L. Ron Hubbard

MADRID, MADRID, SPANJE, 15 maart 2023 /EINPresswire.com/ — Op 13 maart “de Kerk van #Scientology viert de geboorte van de oprichter L. Ron Hubbard op 13 maart 1911 in Tilden, Nebraska”, zegt de post van de Spaanse Stichting Pluralisme en Convivialiteit (Pluralismo y Convivencia).

De Stichting, opgericht in 2004, is een entiteit uit de publieke sector die ressorteert onder het Spaanse Ministerie van Presidentschap, Parlementaire Betrekkingen en Democratische Herinnering, en haar missie is om de erkenning en aanpassing van religieuze diversiteit aan te moedigen als basiselementen om de vrijheid van godsdienst en vrijheid volledig te waarborgen. om een ​​geschikte omgeving voor samenleven mogelijk te maken.

Het woord Convivencia (gezelligheid of samenleven) verwijst naar wat Americo Castro (een filoloog uit de 19e eeuw) uitdrukte als « vreedzaam samenleven tussen verschillende religieuze groeperingen in Spanje tussen de achtste en vijftiende eeuw ».

Het is met dit doel dat de Stichting een kalender van religieuze festiviteiten heeft gemaakt, om iedereen te informeren en te onderwijzen over de vele feestdagen die de rijke religieuze diversiteit in Spanje viert. Sinds vele jaren zijn Scientology-vieringen opgenomen in de kalender, nadat ze vorig jaar van een online-editie naar een papieren editie daarvan waren overgegaan.

De berichten van dit jaar om de verjaardag van L. Ron Hubbard te vieren via Facebook, Twitter, Instagram en anderen vermeldden:

“de Scientology Kerk viert de geboorte van haar oprichter #RonaldHubbard op 13 maart 1911 in Tilden, Nebraska. Filosoof, schrijver en filantroop zullen zijn kennis van oosterse filosofie, moderne wetenschap en zijn interesse in de geest en spiritualiteit samenbrengen om #Scientology op te richten. De #Scientology-gemeenschappen houden vandaag bijeenkomsten waar ze de getuigenissen horen van mensen die met #RonaldHubbard hebben geleefd en praten over projecten die zijn geïnspireerd door zijn filosofie of zijn methoden om zichzelf te ontwikkelen.”

Stichting Pluralisme en Samenleven (Spanje)

Als onderdeel van de post nodigde ook iedereen uit om te luisteren naar een podcast met een interview van Ivan Arjona die in 2002 voor het eerst voorzitter was van de Scientology Kerk in Spanje, en sinds 2017 de voorzitter is van het Europese Bureau van de Scientology Kerk voor Public Affairs, gevestigd in Brussel.

13 maart wordt jaarlijks in Scientology Kerken, Missies en groepen gevierd als de geboortedag van L. Ron Hubbard. Maar het wordt ook geëerd door honderden berichten van respect, waardering en dankbaarheid van Amerikaanse congresleden, burgemeesters, ministeries en religieuze en gemeenschapsleiders, met zelfs een bosje op zijn naam in Israël. Ze spreken over de talloze levens die de heer Hubbard over de hele wereld heeft aangeraakt en verheven. En ze spreken hun dank uit:

  • « Voor zijn uitstekende bijdragen aan de bescherming en eerbiediging van de mensenrechten »
  • « Voor het opzetten en creëren van drugsrehabilitatietechnologie »
  • “Voor zijn onbaatzuchtige toewijding en onvermoeibare dienstbaarheid aan de mensheid en dankzij wie de Scientology Pastoraal Werkers niet-aflatende hulp verleenden tijdens de COVID-19-pandemie, waardoor gerechtigheid beschikbaar werd voor de mensen als een fundamenteel grondwettelijk mensenrecht.”

In feite, zoals de internationale website van de Kerk zegt, markeert 2023 de 50e verjaardag van de heer Hubbard’s ontwikkeling van het Pastoraal Werkers-programma, van wie leden volgens stads- en deelstaatregeringen miljoenen bereikten met hun willekeurige hulp, momenteel hulp verlenend in/ voor onder meer Turkije en Syrië.

L. Ron Hubbards diepste opvattingen over het verschaffen van vrijheid worden perfect uitgedrukt in zijn essay Mijn filosofie:

“Ik help graag anderen en beschouw het als mijn grootste plezier in het leven om iemand te zien bevrijden van de schaduwen die zijn dagen verduisteren.
“Deze schaduwen zien er zo dik uit voor hem en wegen hem zo zwaar dat wanneer hij ontdekt dat het schaduwen zijn en dat hij er doorheen kan kijken, erdoorheen kan lopen en weer in de zon kan zijn, hij enorm opgetogen is. En ik ben bang dat ik net zo opgetogen ben als hij.”

L. Ron Hubbard

In afleveringen van de originele serie “L. Ron Hubbard in zijn eigen stem” op het Scientology Network, beschikbaar op DIRECTV Channel 320, DIRECTV STREAM, AT&T U-verse, en streaming op Scientology.tv, op mobiele apps en via de platforms Roku, Amazon Fire en Apple TV.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

modeboetieks en traditionele markten europahoy.news

Luik, winkelbestemming: modeboetieks en traditionele markten Luik, de charmante Belgische stad in Wallonië, is veel meer dan alleen een toeristische bestemming. Luik staat bekend om zijn rijke culturele en historische erfgoed en is ook een aantrekkelijke stad voor shopaholics....

Mobiele machines die op de openbare weg rijden, moeten voldoen aan de verkeersveiligheidsnormen, zijn de leden van het Europees Parlement het erover eens

De Commissie Interne Markt en Consumentenbescherming heeft het ontwerp van onderhandelingsstandpunt van het Parlement over een nieuwe verordening ter verbetering van de verkeersveiligheid van mobiele arbeidsmiddelen goedgekeurd. Auto's, vrachtwagens en bussen zijn niet de enige voertuigen op de openbare weg....

« Een tiental verschillende tijdschriften » europahoy.news

Najat Rochdi, plaatsvervangend speciaal gezant van de VN voor Syrië, vertelde de ambassadeurs op de bijeenkomst Veiligheidsraad dat Israëlische luchtaanvallen dit weekend de luchthaven van Damascus hebben getroffen, na verschillende andere luchtaanvallen en artillerievuur op locaties in het hele...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.