AccueilNederlandMan bezoekt Disneyland...

Man bezoekt Disneyland al meer dan 8 jaar elke dag

Er zijn mensen die geobsedeerd zijn door de producten van de animatiegigant « Disney », ook al zijn het volwassenen – en Jeff Reitz is een van hen.

Dit bracht hem ertoe om acht jaar, drie maanden en 13 dagen lang elke dag het wereldberoemde themapark van het bedrijf in Anaheim, Californië, te bezoeken.

De 50-jarige Huntington Beach-man verdiende een plaats in het Guinness Book of World Records voor het maken van de meest opeenvolgende bezoeken aan Disneyland ooit, kondigden ambtenaren vorige week aan.

Reitz « was echt geschokt » toen Guinness hem belde en hem op de hoogte bracht van het record dat hij had neergezet.

Zoals Reitz de Times vertelde, begon hij, terwijl hij in 2012 werkloos was, dagelijks Disneyland te bezoeken met een jaarkaart die hij cadeau had gekregen, zodat hij zijn huis uit kon, sporten en ontsnappen aan de eentonigheid van het zoeken naar werk.

Illustratieve foto door Craig Adderley: https://www.pexels.com/photo/pluto-costume-3411134/

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Verstandig gebruik van antibiotica en meer onderzoek nodig om antimicrobiële resistentie aan te pakken

Het Parlement nam donderdag zijn aanbevelingen aan voor een gecoördineerde EU-respons op de gezondheidsbedreigingen van antimicrobiële resistentie. In een resolutie aangenomen met 525 stemmen voor, 2 stemmen tegen en 33 onthoudingen, zeggen EP-leden dat het aanpakken van antimicrobiële resistentie (AMR)...

Vraag: De naam van het « hoofdstuk » van het programma is een van de beste manieren om geld te verdienen ل المساعدات الإنسانية دون عوائق

Hoe u uw geld kunt verdienen, hoe u uw geld kunt verdienen Dit is het geval U kunt uw geld verdienen met het betalen van uw geld, de kosten van het betalen van uw geld «وصول المساعدا -verdwaseel الإنسانية...

Toekenning van sociale rechten aan de mantelzorger

In de huidige regelgeving is er een discrepantie tussen de federale en de Vlaamse regelgeving. Het decreet Vlaamse sociale bescherming spreekt over 5,5 punten op de som van de modules IADL (instrumentele algemene dagelijkse levensverrichtingen) en ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) om...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.