AccueilNederlandInterdepartementale provisie “nieuw...

Interdepartementale provisie “nieuw beleid”: verdeling van de eerste schijf

Het gaat meer bepaald om:

  • de herverdeling van de kredieten uit de interdepartementale provisie nieuw beleid voor een humaan en kordaat asiel- en migratiebeleid voor 2023 ten bedrage van 20.384.000 euro in vastleggings- en vereffeningskredieten
  • de herverdeling van de kredieten uit de interdepartementale provisie nieuw beleid voor de toelagen brandweer voor 2023 ten bedrage van 2.000.000 euro in vastleggingskredieten en 2.000.000 euro in vereffeningskredieten.

Ontwerp van koninklijk besluit houdende eerste verdeling van het provisioneel krediet ingeschreven in het programma 06-90-1 van de wet van 26 december 2022 houdende de algemene uitgavenbegroting voor het begrotingsjaar 2023 en bestemd tot het dekken van de uitgaven betreffende het nieuw beleid

Bron link

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Un océan sous la surface de la lune Europe est la source de dioxyde de carbone

Des astronomes analysant les données du télescope James Webb ont identifié du dioxyde de carbone dans une région spécifique de la surface glacée de la lune Europa de Jupiter, ont rapporté l'AFP et le service de presse de l'Agence...

De post-pandemische roeier – Vatican News europahoy.news

We delen een fabel, geschreven door zuster Lucía Galiccio, die verschillende problemen blootlegt waarmee de inheemse volkeren van Latijns-Amerika worden geconfronteerd. Een van de anekdotes is het gebruik van natuurlijke remedies om Covid te genezen. Licht van leven Dit is...

een reis door de tijd in het hart van Wallonië europahoy.news

Doornik: een reis door de tijd in het hart van Wallonië Gelegen in het hart van Wallonië, is de stad Doornik een ware reis naar het verleden. Met zijn rijke historische en culturele erfgoed biedt het bezoekers een unieke...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.