AccueilNederlandEen kudde schapen...

Een kudde schapen redt de ruïnes van een oude stad

Een kudde schapen redt de ruïnes van de oude Romeinse stad Pompeii, verwoest door de uitbarsting van de Vesuvius in 79, meldde Reuters, geciteerd door BTA. Tot nu toe hebben archeologen ongeveer tweederde van het grondgebied van de stad blootgelegd. De opgravingen van Pompeii begonnen 250 jaar geleden.

Het behoud van het onontdekte deel van de stad is een prioriteit voor archeologen. Als er op de restanten van de wallen en in de woningen gras en diverse plantensoorten zouden groeien, zou dat een groot probleem zijn.

« Daarom proberen we een duurzame oplossing te vinden voor het milieu », zegt Gabriel Zuchtrigel, directeur van het Archeologisch Park van Pompeii.

Een kudde van 150 schapen bevindt zich in het noordelijke deel van de stad – Reggio V, waar overblijfselen zijn van oude woongebouwen en winkels. In 2018 werden op de plek fresco’s, een winkel en skeletten gevonden van mensen die stierven bij de uitbarsting van de Vesuvius. Zuchtrigel denkt dat de schapen geld besparen en het milieu sparen.

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Het is belangrijk dat u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld.

Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor uw ouders. وفقا لوسائل الإعلام المحلية ، قدرت شركة Crowd Solutions الإسرائيلية أن حوالي 175000 متظاهر كانوا حاضرين في التجمع الرئيسي في تل أبيب ، وحوالي 10،000 شخص في القدس...

Persuitnodiging Woensdag 22/03: Bilateraal onderhoud Ulf Kristersson, Eerste Minister van Zweden

Woensdag 22 maart 2022 ontvangt Eerste Minister Alexander De Croo zijn Zweedse ambtsgenoot Ulf Kristersson. De twee regeringsleiders zullen in aanloop naar de Europese Top van 23-24 maart van gedachten wisselen over actuele thema’s zoals migratie, economie en Oekraïne.Beide premiers...

Jehovah’s Getuigen massamoord in Hamburg, interview met Raffaella Di Marzio

Op 9 maart 2023 werden 7 Jehovah's Getuigen en een ongeboren kind gedood door een massale schutter tijdens een religieuze dienst in Hamburg. De moordenaar was een voormalig lid van de gemeente, die meer dan een jaar geleden...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.