AccueilNederlandDe minister van...

De minister van Onafhankelijken en KMO’s David Clarinval installeert de CISPME voor de sessie 2023-2028

De leden van de Hoge Raad zijn vertegenwoordigers van professionele en interprofessionele organisaties goedgekeurd op basis van een aanzienlijk aantal leden die de beroepssectoren vertegenwoordigen. De registratieperiode voor professionele en interprofessionele federaties die erkend wensen te worden en dus op de CSIPME zitten, zou lopen van 1 januari 2022 tot 1 maart 2022. De nieuwe zitting komt overeen met de jaren 2023 tot 2028.

In totaal zijn 172 beroepsorganisaties en 6 interprofessionele organisaties erkend.

De plenaire vergadering bestaande uit 60 leden (30 leden van beroepsfederaties en 30 leden van interprofessionele federaties) houdt vandaag haar eerste vergadering na haar hernieuwing. Tijdens deze vergadering gaat de minister over tot de installatie van het voorzitterschap en het ambt.

De Hoge Raad voor Zelfstandigen en KMO’s is een federaal adviesorgaan. Het heeft een drievoudige wettelijke opdracht van raadpleging, advies en vertegenwoordiging.

In het verleden heeft de CISPME blijk gegeven van een aanzienlijke steun aan zelfstandigen en kmo’s, met name door de adviezen die zijn uitgebracht in het kader van de acties en het gevoerde beleid ten gunste van zelfstandigen en kmo’s binnen de regering.

David Clarinval is verheugd met deze implementatie: “ Het is in mijn ogen en in het belang van ons economisch en sociaal welzijn belangrijk om de vertegenwoordigers van zelfstandigen en kmo’s een stem te geven via de adviezen van de CSIPME. Als motoren van onze economie zal ik aan hun zijde blijven staan, naar hen luisteren en maatregelen ontwikkelen die beantwoorden aan hun concrete behoeften. »

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Het is belangrijk dat u uw geld kunt verdienen met het betalen van uw geld.

Als u de kosten van het openen van de app wilt wijzigen, انه طوارئ للأطفالDit is het geval. يدعو ل 171 mijl per dag 28 mijl per dag المعاناة in de winkel, اليونيسف قال إن الاستجابات المخصصة تصل بالفعل...

Woensdag 29 maart: Premier De Croo neemt deel aan tweede Summit for Democracy

Bedoeling van de Summit for Democracy is om de democratische instellingen te versterken, corruptie aan te pakken en de mensenrechten te verdedigen. Op veel plaatsen in de wereld staat de democratie onder druk door bijvoorbeeld machtsmisbruik, verkiezingsfraude of censuur....

يدافع Xunta of Galicia عن تعذيب مستشفى للأمراض النفسية للمرض kinderprogramma

إن رفض عائلة آن أرزوا (غاليسيا ، إسبانيا) للعلاج بالصدمات الكهربائية (الذي تعتبره الأمم المتحدة ومنظمة الصحة العالمية تعذيباً) لا يحظى بالاحترام من قبل مستشفى إكسونتا دي غاليسيا. يكرر مستشفى الطب النفسي في Conjo (سانتياغو ، غاليسيا ، إسبانيا) الخاضع...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.