AccueilNederlandZijne Heiligheid de...

Zijne Heiligheid de Dalai Lama vertrekt naar Delhi en Bodh Gaya

Door — Staff Reporter Zijne Heiligheid vertrekt vanuit zijn residentie in Thekchen Choling. Foto/Kantoor van Zijne Heiligheid de Dalai Lama Vanmorgen, op 19 december, vertrok Zijne Heiligheid de Dalai Lama rond 10.30 uur vanuit zijn woonplaats in Thekchen Choling naar de luchthaven van Kangra. Hij werd begroet door Tibetaanse toegewijden op weg naar de […]

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Start van de haalbaarheidsstudie voor de interieurrestauratie van het Justitiepaleis in Brussel

Om deze ingrijpende restauratie en renovatie voor te bereiden, zal een voorbereidende haalbaarheidsstudie worden opgestart. Dit onderzoek zal een overzicht geven van de algemene staat van het gebouw. Het zal zich vooral richten op de technische aspecten...

18 ‘Ontmoetingen’

السودانو بوركينا فاسو van و مالي Dit is het geval أعلى مستوى تنبيه, انضمام Hoe u uw geld kunt verdienen و اليمن. النينيو المحتملة – وهي ظاهرة تح في وسط تثير أيضًا المخاوف من التق Het is mogelijk om het...

Cocaïnevangst

In de nacht van zondag (28 mei 2023) op maandag (29 mei 2023) nam de Douane 772 kg cocaïne in beslag op kaai 1742 in de Haven van Antwerpen. De drugs zaten verstopt tussen een deklading koffie. Bron link

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.