AccueilNederlandUitbreiding regelgeving castratie...

Uitbreiding regelgeving castratie biggen

Het castreren van biggen is een chirurgische handeling die momenteel voorbehouden is aan dierenartsen die hiervoor verdovingsmiddelen gebruiken. Het ontwerp voorziet in de mogelijkheid om biggenverantwoordelijken een afwijking te verlenen van de uitvoering van de huidige wetgeving.
Deze afwijking is enkel geldig voor biggen tot 7 dagen oud en de tussenkomst dient plaats te vinden in directe aanwezigheid van de bedrijfsdierenarts, die zijn schriftelijke toestemming voor de afwijking moet geven. Deze dierenarts is ook de enige die de nodige medicatie kan geven.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Wat is de VN-Mensenrechtenraad? europahoy.nieuws

Is nieuwe sessie De bijeenkomst, die maandag begint, is de langste tot nu toe, tot april, en belooft een volle agenda, met aanhoudende oorlogen in Gaza, Soedan en Oekraïne, de situatie van mensenrechtenverdedigers over de hele wereld en meer...

UNHCR helpt duizenden mensen op de vlucht voor geweld door gewapende groepen in het noorden van Mozambique europahoy.new

Sinds het begin van de laatste uitbraak begin februari zijn ruim 70.000 mensen hun huizen ontvlucht naar zuidelijke districten, aldus het agentschap vrijdag. Alleen al in één district, Chiure, zijn ruim 56.000 mensen getroffen, terwijl ruim 33.000 mensen zijn...

Studenten gastronomie plannen een recept voor de toekomst van Madagaskar europahoy.new

Op de Beabo Primary School in Ambovombe, in het zuiden van Madagaskar, strijden teams van studenten om het lekkerste en meest voedzame voedsel te bereiden met behulp van lokaal beschikbare producten die hopelijk hun ouders en anderen zullen aanmoedigen...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.