AccueilNederlandReligieuze leiders uit...

Religieuze leiders uit Karachi sluiten zich aan bij #ShineALight-campagne om Chanoeka te vieren

Karachi-geloofsleiders steken een kaars aan om deel te nemen aan de campagne #ShineALight on Antisemitism and Hate

licht antisemitisme toe - Religieuze leiders uit Karachi sluiten zich aan bij #ShineALight-campagne om Chanoeka te vierenlicht antisemitisme toe - Religieuze leiders uit Karachi sluiten zich aan bij #ShineALight-campagne om Chanoeka te vieren
Laten we de duisternis van haat verdrijven met dit licht

KARACHI, SINDH, PAKISTAN, 23 december 2022 – In een poging om solidariteit te tonen met de Joodse gemeenschap over de hele wereld tijdens het feest van Chanoeka, sloegen geloofsleiders de handen ineen en staken een kaars aan om een ​​licht te schijnen op de duisternis van haat. American Muslim and Multireligieuze Women’s Empowerment Council, geleid door Anila Ali, en ICPH onder leiding van Allama Ahsan Siddiqui hield op 20 december 2022 een evenement voor de iconische Frere Hall in Karachi, Pakistan. Leiders van de sikh-, hindoeïstische, christelijke, bahá’í- en transgendergemeenschap sloegen de handen ineen in een kring van gebed en wenste het Joodse volk een zeer gezegende Chanoeka. De groep beloofde de duisternis van haat van deze aarde te verdrijven en de vreugde van liefde en vrede te verspreiden. Deze historische ceremonie werd gevolgd door een ander evenement om Chanoeka en Kerstmis te vieren. Geloofsleiders deelden boodschappen van liefde en vrede aan de joodse en christelijke gemeenschappen over de hele wereld.

Ammwec houdt iftars bij Joodse tempels in Amerika. Het Joodse volk vindt het heerlijk om ons in hun huis van aanbidding te hebben en daarom deze Chanoeka #Schijn een licht evenement in mijn geboortestad is belangrijk voor mij, ‘zei Anila. « Allama Sb en alle geloofsleiders die zich bij AMMWEC en ICPH hebben aangesloten, zijn voorvechters van vrede en dit zijn de beste rolmodellen voor de kinderen van Pakistan », voegde Anila eraan toe.

« Dit historische Hanukkah #ShineALight-evenement zal de geschiedenis ingaan als bewijs dat Pakistanen vredelievende mensen zijn. » zei Allama Ahsan Siddiqui. De heer Michael Gibbs van het Amerikaanse consulaat was aanwezig bij de vieringen van het uitsnijden van de taart. Allama Ahsan Siddiqui en zijn toegewijde team van interreligieuze leiders bouwen aan eenheid en stellen minderheden in staat om Pakistan te versterken. Anila Ali en Allam Ahsan Siddiqui zijn co-voorzitters van de Karachi IRF Roundtable.

« ShineALight-evenementen werden in heel Pakistan gehouden door jonge mensen die de changemakers zijn en een toleranter Pakistan willen », zei AMMWEC-voorzitter en International Religious Freedom Roundtable-voorzitter voor Pakistan, Anila Ali.

Anil Ali
Ammwec
+1 202-600-5186
[email protected]
Bezoek ons ​​op sociale media:
Facebook
Twitteren

//platform.twitter.com/widgets.js

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Oekraïense vluchtelingen in de EU hebben meer steun nodig

Vandaag lanceert Caritas Europa haar nieuwe analyse over de implementatie van de Tijdelijke Beschermingsrichtlijn (TPD), gebaseerd op een enquête uitgevoerd in 21 landen. Een grote meerderheid van de vluchtelingen heeft moeite om toegang te krijgen tot betaalbare huisvesting...

Resultaten van de veiling van schatkistcertificaten van 06 juni 2023

Het Federaal Agentschap van de Schuld kondigt aan dat het de biedingen op de veiling van schatkistcertificaten van vandaag voor een totaalbedrag van 2,195 miljard euro heeft aanvaard. Dit bedrag is als volgt over de lijnen verdeeld: ISIN-code: BE0312790620...

Resultaten van de aanbesteding van Schatkistcertificaten van 06 juni 2023

Het Federaal Agentschap van de Schuld deelt mee dat het vandaag voor een totaalbedrag van EUR 2.195 miljard in Schatkistcertificaten heeft aanbesteed, als volgt verdeeld over de lijnen : ISIN Code : BE0312790620 - 14/09/2023Opgenomen (EUR miljard) : 0.955Gew. gemid....

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.